HE

ÅRSRESUMÉ 2016 DEL 1

Skrivet av Emelie Svenlin 27.12.2016 | 0 Kommentarer

Nu tänkte jag, för både er och min skull, gå igenom det gångna året lite för att komma ihåg alla fina (och mindre fina) stunder. Blev tvungen att dela upp resumén i tre delar då jag märkte hur mycket jag vill berätta och visa er, haha. Typiskt mig. Nåväl, detta är då del ett, som innefattar månaderna januari till april. Här kommer det bli mest telefonbilder, bara så ni vet. Let's start!

Blend

IMG 4575Januari bestod till stor del av tävlingar, såsom också februari och mars. Jag var sjuk rätt länge i november och december, egentligen geom hela säsongen. Tävlade, blev sjuk, vilade, tränade en träning, tävlade och blev sjuk igen. Ungefär så var hela säsongen.

Jag hade varit frisk en vecka då vi begav oss ner till Esbo för att tävla, och det gick urdåligt. FM i Imatra deltog jag också i, och där gick det riktigt bra för oss i stafetten i Suomen Cup. Individuellt gick det dock inte lika bra, om man säger så. 

I januari fyllde jag också hela 18 år, vilket firades i skidspåret, haha. Fick dock rosa ballonger av mina härliga vänner och en massa fina födelsedagspresenter! En dejt med my love hann jag också med. 

 

Blend4

IMG 4576

Februari är mitten av säsongen, då vi har som flest tävlingar. Mitt liv då brukar bestå av skidning, skidning och mera skidning. Det gjorde det också detta år. Månaden började med FM i Vörå, där jag, till min egen förvåning (och förtjusning), lyckades skida mig till ett brons i skatesprinten. Klassiska tian gick dock inte lika bra. Jag är i alla fall nöjd med mitt brons! Det bronset gav mig dessutom en biljett till Nordiska Mästerskapen i Estland, dit jag åkte senare samma månad. 

I februari firade vi mig i efterskott med tjejkväll, sen var jag och Antta på lite shopping och så var det ju alla hjärtans dag också. Jag fick de underbara rosorna på bilden av bästa Valtteri <3

IMG 4577

Nordiska mästerskapen då. Jag hade tajmat det bra med sjukheten här, då jag hunnit vara frisk en HEL VECKA innan vi åkte iväg haha. Vi åkte med båt över till Estland och sen buss till Otepää. Jag hade världens bästa roomies, Sonja och Sanni <3 Vi hade superkul, vilket ni kanske ser på bilderna.

DSC 2183DSC 2468

Tävlingarna där började rätt dåligt för min del. Jag tog mig inte vidare så långt som jag velat i sprinten. Sen fick jag dock till ett riktigt panglopp dagen därpå på klassiska femman och knep ETT BRONS I NM!!!!! NÅGOT AV DET BÄSTA SOM HÄNT I MITT LIV. Vi skidade oss sen till ett brons i stafetten också. Hela resan var otroligt lyckad! Jag hade dessutom min familj och pojkvän där som hejade på mig. Perfekt. Den resan kommer jag aldrig glömma!

 

Blend5

I mars åkte jag och Valtteri ner till huvudstaden där vi hade en mysig weekend på hotell med en hel del shopping och god mat. Lyx!
DSC 2525
Sen äventyrade jag lite med bästa Ida, umgicks med syster och tog ett FM-guld i stafett tillsammans med Fanny och Eve. Dreamteam!

IMG 4578IMG 4579

Pizza brukar vara min innan-och-efter-tävling-mat, Quattro Stagioni ska det vara. Ahhh, så gott. 

Just det, påsklovet spenderade jag med familjen och Valtteri i Vuokatti där vi skidade och åkte snowboard. Så skönt! I slutet av mars börjar tävlingssäsongen också lida mot sitt slut och skidvädret är ofta så underbart! Sol, värme och perfekta spår. Ååååh!

 

Blend6

IMG 4580I början av april åt vårt stora, härliga Vörå-gäng middag på Amarillo, jag fotade underbara Sibel och skidade också sista tävlingen. Det var stafett i Ruka och det gick bra. Det är allt jag minns. Sen hade vi också skidåkarfest. Bästa människorna ju. 

IMG 4581I april åkte vi också till Lycksele på läger från skolan. Där fick vi bekanta oss och träna med skidåkarna i Lycksele skidgymnasium. Det var en sååååå lyckad resa, och vi hade sjukt kul!! Vi tränade, spelade boboll, åt god mat, bodde i mysiga stugor och lärde känna nya människor. Sånt gillar jag. Då trivs jag som bäst, liksom. 

Efter den resan hann jag ännu med en kusintjejträff med Mia, Jennie och Antta, brygghäng med Valtteri och fira bästa Nixi som fyllde 18. 

Fortsättning följer ...  

Bloggen12

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar