HE

ÅRSRESUMÉ DEL 3 (sep-dec)

Skrivet av Emelie Svenlin 04.01.2017 | 0 Kommentarer

Här kommer nu tredje och sista delen av årsresumén, kul va? 

Blend

September var en träningsmånad som innehöll mycket kompisar, skolarbeten och träning, såklart.

IMG 4728

I början av december var vi på villan lite, så fint ju. Sen äventyrade jag med Antta och Valtteri, och spenderade tid med Fanny. Köpte en ny favorittröja också. 

IMG 4729Senare samma månad åt vi pizza/taco/tortillabuffet på Hästöskatan, hade tjejkväll, hade kul med girlsen, hälsade på Madde, gick på café, kollade Valtteris matcher och tränade. 

FullSizeRender 16September bestod till stor del av rullskidträning, men jag spenderade också mycket tid i skolan, surprise. 

 

blen1

Oktober var lägermånad detta år. Jag hann med hela tre läger samma månad. 

IMG 4731

Började med landslagsläger i Vuokatti, sen rakt till Solvalla på läger med skolan och efter det ännu ett eget läger med bästa Vöråtjejerna. Vi tränade, åt god mat, kockade och hade allmänt några riktigt bra dagar tillsammans. Jag fick också vara jumppatränare under en tävling till gymnasterna på bilden ovan och så hade vi tjejmiddag på Faros med Vörågirlsen.

IMG 4732I mitten av oktober hälsade vi på Amanda i Vasa och sen var det dags för första tävlingen denna säsong. Tävlingen gick bra och jag lyckades fint i sprinten. 

IMG 4093Fick också nya, snygga träningskläder från Odlo <3

 

Blend1

IMG 4733November började med att jag fick börja blogga på Sevendays, jeeee <3 Sen var jag på Galan med fina Ida och på läger med landslaget till Olos.

IMG 4373IMG 4368IMG 4419Jag och Antta hade också några roliga dagar hemma för oss själva. 

 

blen2

December kickstartades med att köra av vägen. Usch, så hemskt. 

IMG 4734IMG 4553IMG 4564

Denna månad kan enkelt beskrivas med tre ord: jul, mat och förkylning. 

IMG 4430Trots all sjukdom var jag i alla fall frisk nog till att delta i sista lägret med bästa juniorlandslaget. Kärlek. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar