HE

BALEN 2017

Skrivet av Emelie Svenlin 25.01.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Igår hade vi bal här i Vörå. Direkt efter skolan satte vi igång med sminkning och hår, och trots att vi började flera timmar på förhand så fick vi superbråttom i slutet ändå. Typiskt. Nåväl, vi kom oss iväg och hann faktiskt fram i tid.

IMG 5108Jag med min sjukt fabulösa bästa vän. 
Klänningen jag hade på mig hade jag lånat av min fina vän Ida. Den är från Gina Tricot, och skorna är från Nelly.

Väl framme vid Norrvalla blev vi välkomnade, minglade lite och fick sen sätta oss enligt bordsplaceringen som elevkåren fixat. De hade för övrigt fixat ihop hela balen, så creds till dem, allt var verkligen super!

PicMonkey Collage 17Min snygga dejt till balen <3 | Huvudrätten | Bästa bordet (number 1 såklart) | Snabb bild tagen i all hast precis innan avfärd

Kvällen började med ett välkomsttal och förrätt. Vi fick kantarellsoppa med vitlöksbröd, alltså såååå gott!! Efter förrätten följde lite program i form av tävlingar och lekar, och sen var det dags för varmrätt. Därefter lite mer program och sen slutligen efterrätt. I pauserna passade vi på att fota lite och sånt, och sen när vi ätit klart dansade vi. Så mysigt och jättekul!

PicMonkey Collage 18IMG 5109<3<3<3

Alla var verkligen otroligt fina och hade påriktigt satsat på kläder och sånt, vilket ju är superkul! Kvällen var verkligen lyckad, på alla sätt!

Min födelsedag hade inte kunnat bli bättre. Den var helt perfekt. Tusen tack för att ni finns, älskade Vöråmänniskor (du också, Antta <3). Ni är guld värda. 

Nu ska jag sova för att vakna pigg i morgon då jag som vanligt börjar dagen med träning. I morgon blir det två timmar på klassiska skidor innan skolan. God natt!

Bloggen16

Kommentarer

 • Danielas Dagbok 25/01/2017 11:52pm (3 år sen)

  Va SNYGG du e!!

  • Emelie Svenlin 26/01/2017 4:03pm (3 år sen)

   Ååååh, tusen tack fina Daniela!! Va glad jag blir!

 • The Futurista 27/01/2017 2:25am (3 år sen)

  Wow, vilken snygg outfit! Du ser ut som en movie star! Jag gillar den minimalistiska klanningen och haruppsattningen. :)

  • Emelie Svenlin 27/01/2017 6:28pm (3 år sen)

   Oj, tusen tack ska du ha! Så glad jag blir!

Skriv en kommentar