HE

BUSSAR MOT SNÖN

Skrivet av Emelie Svenlin 30.11.2018 | 0 Kommentarer

Denna fredag börjar jag med att sitta i en buss i några timmar. Veckoslutet ska spenderas på ett kort snöläger i Vuokatti, och det är dit vi är påväg nu. Då vi kommit fram hoppar vi i spåret så fort som möjligt, för att vi ska hinna göra två bra träningar idag. Snöjakten fortsätter alltså. 

IMG 1548

Jag kom alltså precis på att jag glömt min laddare till datorn hemma, vilket betyder att jag inte kommer kunna blogga eller kolla serier eller nånting på hela lägret, om jag inte får tag på en laddare. Heja jag. Måste hitta nån med en Mac-laddare, för detta funkar ej. Känns som om det enda man gör på ett sånt här läger mellan träning och mat är att ligga i sängen och kolla serier. BEHÖVER en laddare, nån som befinner sig i Vuokatti över veckoslutet eller så, som kan låna ut en laddare i nåt skede???? Mvh person som lowkey panikerar inombords just nu

Denna vecka har det blivit rätt lite bloggande egentligen. Jag har jobbat måndag till torsdag, tränat både i Karleby och Vörå, samt haft mycket i görningen typ? Jobbade på förskolan i måndags, sen högstadiet och så på dagis. Igår kväll hade jag tänkt blogga, men kände mig så sjukt hängig och trött, så jag satsade på att packa klart och sedan bara sova. Var helt säker på att jag höll på att bli sjuk, men antar att det bara var mensen som spökade i kroppen. Fint uttryck, haha. Jaja, att sova var i alla fall ett bra val, för idag känns det mycket bättre!! Tur det. 

Nu ska jag kolla senaste avsnittet av Riverdale, och efter det fortsätta sträckkolla Suits. Livet på en pinne och sådär. Ha ett fint veckoslut!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar