HE

DAGENS BRAVADER

Skrivet av Emelie Svenlin 17.03.2018 | 1 Kommentarer

Just nu, i skrivande stund, ligger jag under täcket i sängen och lyssnar på musik, medan jag skriver. Hittills har jag legat här och kollat avsnitt efter avsnitt av fängslande Blacklist ända sedan vi kom hem. Det får man göra när man tävlat. Med gott samvete dessutom.

Denna lördag startades tidigt, redan 06.45. Då steg jag upp, packade en väska, fixade frukost och hoppade i bilen tillsammans med mamma, pappa och Alva. Idag gick nämligen ÖIDM i Närpes av stapeln. Jag hade rätt sen start, men vi var ändå tvungna att åka iväg så tidigt på grund av att Alva startade redan efter elva. Jaja, skönt med mycket tid ändå!

Jag tävlade i damklassen då det inte fanns nån D20-klass, och vi åkte 5 kilometer skate. Banan var faktiskt rätt tuff, hade på nåt sätt inte riktigt väntat mig såna backar, haha. Vi var i alla fall rätt många deltagare, och det är ju alltid kul. Jag visste nog om från första början att jag fortfarande inte är riktigt iskick, förkylningen finns fortfarande kvar i kroppen i form av hosta och täppt näsa. Jag tävlade ändå, men hostade mig igenom loppet med pipandning och kraftlös och tom kropp. Idag var det faktiskt inte ett dugg roligt att tävla. Känslan var piss och inget funkade, förutom skidorna då. Tjejen ovanpå var verkligen inte i tävlingsskick idag. Så enkelt är det. 

Resultatet var ändå nästan motsatsen till känslan idag, så det kan jag i alla fall vara hyfsat nöjd med. Nu ska jag bara hoppas på att vakna upp frisk och i superform i morgon, då det är dags för stafett. Jag hoppas innerligt att detta fungerade som en genomkörare nu, och att massa slem och grejer avlägsnades från min kropp. Jag ska skida första sträckan i vårt tuffa damlag i morgon, fem klassiskt. Stafett är ju bland det roligaste, och att dessutom få starta och skida klassiskt är ju bästa!! 

Gårdagen spenderade jag genom att försöka få klart massa skisser och grejer då jag inte hade nåt vikariat eller inhopp. Sedan gjorde jag en träning, träffade Ida och gjorde mig sedan i ordning för att bila iväg med Fanny till Elins. Väl framme i Nykarleby handlade vi lite ingredienser, och fixade sedan ihop en supergod middag i form av ostfylld pasta, kantarellsås, stekta champinjoner och sparris. Det blev verkligen sjukt gott! Pasta är ju livets mat. 

1703

Nu ska jag tvätta bort sminkresterna, äta kvällsmål och sedan kolla ett till avsnitt av Blacklist, innan det är sovdags. Känner dock att jag hade kunnat somna redan nu, man blir alltid så sjukt utmattad av tävlingsdagar. Det är ju trots allt både psykiskt och fysiskt krävande, och en massa runtomkring själva loppet som tar energi. Jaja, nu håller vi tummarna för att jag vaknar frisk och kry i morgon, visst? 

Bloggen10

Kommentarer

  • Anonym 19/03/2018 7:00pm (3 år sen)

    Hej jag undrar vad modellen på dina oakley galsögon heter och var du köpte dem. Superbra blogg <3

    • Emelie Svenlin 23/03/2018 2:41pm (3 år sen)

      Hej! Modellen på mina Oakleys är Radar Ev Path, men tyvärr kommer jag inte ihåg varifrån jag köpte dem. Vet dock att de i alla fall finns att köpa på XXL, och säkert andra sportbutiker också! Tusen tack fina <3

Skriv en kommentar