HE

dagens to-do

Skrivet av Emelie Svenlin 12.09.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Idag har jag hittills under dagen redigerat vloggen från veckoslutet, fixat lunch, dansat lite och umgåtts med Fanny. Jag är fortfarande förkyld, och imorse kändes det som om det gått bakåt igen med tillfrisknandet... Blir så suuuuuur. 

Igårkväll gick jag till gymmet med Fanny, men tog det dock vääääldigt lugnt. Jaja, annat jag gjorde igår var att söka jobb och laga mat. Typ. Ja, sen veckohandlade vi också. 

Lördag och söndag bestod av god mat, gott sällskap och så lite träning också. Jag vloggade under dessa två dagar, och om allt går som jag vill så kommer helgvloggen upp nångång i kväll. Vi gjorde bland annat en god middag och tränade på Holmenkollen under söndagen. 

PicMonkey Image

Resten av dagen ska jag skicka in jobbansökningar hit och dit, redigera och publicera vloggen, fylla i träningsdagboken samt fixa middag. Det är ungefär så min kväll kommer se ut idag. Senare kanske vi kollar lite Arne Dahl också, får se. Jag hoppas i alla fall på att få vakna upp frisk och kry i morgon, det hade varit härligt. Ha det bra och kom ihåg att ta hand om varandra!

Bloggen10

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar