HE

DAGIS & FYSIOTERAPI

Skrivet av Emelie Svenlin 25.10.2018 | 0 Kommentarer

8.47 började min torsdag med ett samtal från ett dagis här i Kronoby, som behövde vikarie för dagen. Jag hoppade upp ur sängen och var klar och på cykeln tjugo minuter senare. Heja mig. En raketstart på dagen, så att säga. Lite mysigt var det i alla fall att vara tillbaka på dagis, barnen i gruppen jag vikarierade var så gulliga, och allt gick hur bra som helst. 

share 1

Efter jobbdagen cyklade jag iväg till fysioterapeuten Olav, för att få koll på vad som är fel med min fot. Ja, ni läste rätt. Jag har alltså skadat foten nu också. HEJA LIVET. Nej, men det var tydligen ett ben inne i foten som på nåt sätt vridits lite ur led, men det fixade han, så det borde vara i skick igen inom kort. Skönt det i alla fall. Hade ju liksom kunnat vara värre. Känns dock som om jag haft tillräckligt med motvind för denna höst, så jag hoppas på lite medvind här emellan nu. Jag menar, hoppas kan man ju alltid. Håll tummarna för mig!

Morgondagen börjar jag med att spendera nån timme på mammas jobb vid Optima, besöka biblioteket i Jakobstad, och sedan vid elva drar jag till Bros för att jobba fram till klockan fem. Efter det väntar träning och sedan blir det fredagsmys.

IMG 0964

Nu ska jag umgås med mina friends Fanny och Elin över telefon en stund, och sedan ska jag bara kolla serier, fixa en smoothie och mysa. Det börjar ju verkligen bli dags för höstmyset nu, hörni! ÅH <3 så mycket kärlek

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar