HE

dags för säsongens första FM

Skrivet av Emelie Svenlin 20.01.2017 | 0 Kommentarer

Nu har vi påbörjat resan mot Äänekoski och säsongens första FM-tävling. I morgon är det sprint som gäller, jej! När vi kommer fram om några timmar hoppar vi direkt på skidorna för att bekanta oss med spåren. PicMonkey Collage 16DSC 5068

Idag hade jag bara en lektion, så efter den lektionen packade vi ihop våra saker i bilen, släppte av Valtteri i Oravais och körde sen hem till Kronoby. Väl hemma hämtade jag ut ett paket från posten, packade om lite och sen bar det av ut på vägarna igen. 

DSC 5069DSC 4

 

Igår på morgonen gjorde jag en sprintträning med Fanny, vi var supersnabba. Snabbare än blixten. Efter träningen hade jag några lektioner i skolan, möte med ABI-komittén, info om att söka vidare efter gymnasiet och sen åkte jag hem till internatet igen. På kvällen drog jag cirkelträning i Oravais och sen hade vi filmkväll med några tjejer på internatet. Vi såg en av de skummaste och konstigaste filmerna jag nånsin sett, haha. Allt vi ville var att Ryan Gosling skulle vara med, men denna film var verkligen konstig. Lovar att replikerna som sades kunde räknas på två händer. Weird. Vi avslutade i alla fall kvällen med att kolla ett avsnitt av bästa Gossip Girl. Åh, den serien alltså. Ska börja se den ett fjärde varv efter studentskrivningarna. Love it!

Alltså hörni, blev nästan stressad av allt med universitet och högskolor trots att jag inte ens planerar att börja studera ännu. Har ju ett mellanår i planerna för tillfället. Det känns verkligen bra just nu. Känner inte för att stressa iväg nånstans. Jag hinner studera, så känner jag. Vill resa, träna och jobba lite innan jag bestämmer mig för vad jag ens vill studera. Jaja, detta var en liten parentes. 

Nu under bilresan hade jag tänkt göra en massa läxor och plugga biologi. Har lite psykologi, tyska och andra uppgifter att göra och det skulle vara skönt att fixa undan sånt nu när jag ändå bara sitter och slöar. Göra något vettigt, liksom. Aja, får se om jag orkar hehe. Först ska jag se nyaste avsnittet av Blindspot som kommit ut idag.

DSC 5071

Ha ett skönt veckoslut!

Bloggen13

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar