HE

Visa alla inlägg skrivna november 2018

BUSSAR MOT SNÖN

Skrivet av Emelie Svenlin 30.11.2018

Denna fredag börjar jag med att sitta i en buss i några timmar. Veckoslutet ska spenderas på ett kort snöläger i Vuokatti, och det är dit vi är påväg nu. Då vi kommit fram hoppar vi i spåret så fort som möjligt, för att vi ska hinna göra två bra träningar idag. Snöjakten fortsätter alltså. 

IMG 1548

Jag kom alltså precis på att jag glömt min laddare till datorn hemma, vilket betyder att jag inte kommer kunna blogga eller kolla serier eller nånting på hela lägret, om jag inte får tag på en laddare. Heja jag. Måste hitta nån med en Mac-laddare, för detta funkar ej. Känns som om det enda man gör på ett sånt här läger mellan träning och mat är att ligga i sängen och kolla serier. BEHÖVER en laddare, nån som befinner sig i Vuokatti över veckoslutet eller så, som kan låna ut en laddare i nåt skede???? Mvh person som lowkey panikerar inombords just nu

Denna vecka har det blivit rätt lite bloggande egentligen. Jag har jobbat måndag till torsdag, tränat både i Karleby och Vörå, samt haft mycket i görningen typ? Jobbade på förskolan i måndags, sen högstadiet och så på dagis. Igår kväll hade jag tänkt blogga, men kände mig så sjukt hängig och trött, så jag satsade på att packa klart och sedan bara sova. Var helt säker på att jag höll på att bli sjuk, men antar att det bara var mensen som spökade i kroppen. Fint uttryck, haha. Jaja, att sova var i alla fall ett bra val, för idag känns det mycket bättre!! Tur det. 

Nu ska jag kolla senaste avsnittet av Riverdale, och efter det fortsätta sträckkolla Suits. Livet på en pinne och sådär. Ha ett fint veckoslut!

Bloggen11


EN TISDAG I NOVEMBER

Skrivet av Emelie Svenlin 27.11.2018

Tisdagkväll och jag ligger i sängen heeeelt utslagen. Det är verkligen SÅ skönt. Nu funderar ni säkert vad jag ser som är skönt i att vara utslagen och dödstrött, och det ska jag tala om för er.
Vi, jag och mina föräldrar, gjorde nämligen en stavbacksträning vid Köukar ikväll. Känslan efter en sån tuff maxträning är brutal men så fruktansvärt skön. Kroppen är slutkörd, och det känns bara SÅ BRA. Intervallerna gick väldigt tungt idag, benen var trötta efter gårdagens styrkepass och andningen hade kunnat vara bättre. Vi kämpade oss igenom ändå, och det gick bättre än jag förväntat mig och betydligt bättre än det kändes. Sånt är kul. Dessutom fick jag värsta andningspaniken efter sista draget och hyperventilerade och allt, men jag fick kontroll över det innan jag svimmade. Det är jag nöjd och typ stolt över? Vet att det låter sjukt att jag är nöjd över att få kontroll över andningen innan jag svimmade, men jag har väldigt dålig andning ibland och har svimmat många gånger på grund av just det. Att jag denna gång kunde kontrollera det på ett sätt jag aldrig fixat förut kändes som en liten seger i sig. Yay. 

IMG 2131

Denna dag har, förutom träning, också bestått av vikariat i högstadiet. Jag fick vikariera som textilslöjdlärare och hade grupper med åk 7 hela dagen. Vi klippte mönster, klippte tyg och började sy ihop hupparin och mjukisbyxor. Det var en intressant dag, så att säga. Att vara högstadielärare är verkligen inte lätt, det kan i alla fall konstateras. Heja er, alla lärare!! Ni har ett ofantligt viktigt yrke, det ska alla veta!

Gårdagen spenderade jag på förskolan som inhoppare, och det var också intressant. Kul att umgås med barnen, och som inhoppare är man alltid så omtyckt, så timmarna bara flyger iväg. Mys! Kvällen bestod av styrketräning i vanlig ordning. 

IMG 2137

Nu ska jag kolla några serieavsnitt innan jag slocknar här. Känner att ögonlocken redan vill falla, så har på känn att det inte blir nån sen kväll, haha. I morgon ska jag vikariera på dagis, så det blir lite annat än dagens jobb. Kul med omväxling, känner jag! Efter jobbet drar vi till Vörå för att göra en skidträning, jakten på snö är fortfarande i full gång. Ha en trevlig fortsättning på veckan!

Bloggen11


FINLANDSSVENSKA BLOGGLISTAN

Skrivet av Emelie Svenlin 26.11.2018 | 7 kommentar(er)

Kategorier:

Allas vår kära Daniela, som ligger bakom bloggen Danielas Dagbok, har alltså fixat ihop en blogglista om och framförallt för finlandssvenska bloggare. Hur bra och påhittigt? Jag tycker det är en så fin idé, och det skadar ju absolut inte att lyfta lite finlandssvenska bloggar, för det finns så många fina som folk borde klicka sig in på. Här kommer mina svar på listan!

9A2A167C 1DA7 439E BBCB 322173CF49E2

Nämn... 


1. En finlandssvensk bloggare som skriver exceptionellt bra:

Mindy Joy och Karolinas Kaos. Kunde inte välja endast en. Mindy skriver så fina och berörande texter, och man får sig alltid en tankeställare efter att ha kikat in på hennes blogg. Älskar sättet hon skriver på också, allt flyter på och det finns inte ett stavfel så långt ögat kan nå. Karolinas texter är också så fina, perfekta och genomtänkta. 


2. En finlandssvensk bloggare som gör bra samarbeten:

Malenami gör fina och proffsiga samarbeten på sin blogg. Hennes vackra bilder är pricken över i.


3. En finlandssvensk bloggare som skulle förtjäna mer uppmärksamhet:

Min syster Antonias blogg tycker jag absolut att flera borde hitta till, den är fin på alla sätt och vis. Finns ju en risk för att jag är rätt subjektiv i detta läge, men BRA BLOGG ändå. 


4. En finlandssvensk bloggare jag önskar uppdaterade oftare:

Chevelle helt klart! Älskar hennes sätt att skriva, sarkasmen och med en glimt i ögat. Hennes sminkbilder är to die for, så hade varit kul om hon uppdaterat oftare. Älskade hennes Youtube-videor också! Nej, men ingen press på att uppdatera, hade bara varit kul mvh fangirl haha


5. En finlandssvensk bloggare som känns extra genuin:

Caroline Eriksson skriver om sitt liv, sina tankar och åsikter, och jag gillar speciellt hennes ärlighet. Hennes blogg känns verkligen genuin på alla sätt. Jordnära och så. 


6. En finlandssvensk bloggare jag tror är en viktig förebild/inspirationskälla för många:

Här är svaret givet: Ellen Strömberg. Hon är en förebild på så många plan, inte minst för sina kritiska texter (<3) och vettiga åsikter. 


7. En finlandssvensk bloggare vars blogg ofta får mig att skratta/på gott humör: 

Får mig ofta ett skratt, eller i alla fall ett fniss, då jag läser Caroline Högnäs blogg. Tycker hon verkar som en superhärlig person också, man blir liksom bara glad av hennes texter. Energin är helt enkelt positiv på Carolines blogg, och det gillar jag!


8. En finlandssvensk bloggare som har fin bloggdesign:

Har alltid tyckt att alla Iisa Smeds headers och bloggdesigns överlag varit så sjukt snygga, så den ska hon absolut ha!! Konstnärligt och vackert, 10/10!!


9. En finlandssvensk bloggare som sprider ett viktigt budskap:

Jennifer Carp och Grön i Åbo. Jennifer skriver ofta inspirerande inlägg om bland annat veganism och minimalism, och jag tycker hon sprider ett väldigt viktigt budskap med sin livsstil och blogg. Blir SÅ inspirerad av den människan. Alltså <3! Sedan skriver Julia också en väldigt viktig blogg, som bland annat handlar om hennes zero waste-livsstil och att värna om vår värld. 


10. En finlandssvensk bloggare jag gärna skulle träffa:

Haha, typ alla jag nämnt på alla punkter? Men för att nämna nån så Corinne, Daniela och Wilma hade jag väldigt gärna träffat. Känns som om vi kunde ha rätt mycket gemensamt och kunnat diskutera hur mycket som helst? Sjukt ändå att det på nåt sätt redan känns som om jag känner dem?


11. En finlandssvensk bloggare som har en proffsig blogg:

Julia Holmqvist och SandraEmilia är båda boss ladies som har väldigt proffsiga bloggar enligt min mening. Inläggen är genomtänkta och det syns att de lägger ner mycket tid på sina bloggar. Heja er!


12. En finlandssvensk bloggare som tar snygga bilder:

Sandra som ligger bakom bloggen Style by Shya, Anna Betlehem och sen också Jarina. Sandras outfitbilder är såååå tuffa, medan Annas bilder är väldigt tilltalande och konstnärliga. Jarinas bilder är bara helt underbara. 


13. En finlandssvensk bloggare som är väldigt trevlig irl:

Här körde jag på första bloggaren som kom upp då jag läste frågan, och det var Ronja. Hon är verkligen så genuint trevlig och snäll irl, och hon känns också som en person som verkligen bryr sig om svaret då hon frågar något. Hon är genomsnäll. Verkligen. Det lyser igenom på hennes blogg också, man känner sig alldeles varm inombords efter att ha läst hennes texter. 


14. En finlandssvensk bloggare som sticker ut ur mängden på ett bra sätt:

Här var svaret också rätt klart för mig: David Björkström, som ligger bakom bloggen A junkies path. För det första är han man, vilket fortfarande är rätt så ovanligt i bloggvärlden, men sedan skriver han om ett väldigt hemskt men intressant ämne också. Droger. Eller egentligen tillfrisknande från ett drogberoende. Viktig blogg!!


15. En finlandssvensk bloggare som gång på gång lyckas imponera med sina blogginlägg: 

Danielas Dagbok, givet svar. Variationen i hennes inlägg är otroligt imponerande, liksom, hur kan man ens vara så kreativ? Hon uppdaterar ofta, och skriver intressant och ärligt. Sedan har hennes blogg lite av allt, gott och blandat, och det gillar jag starkt. En SÅ fin blogg. Heja dig Daniela!! 


och, bonuspunkt:
 
16. En sak jag tycker jag gör bra med min blogg:

Alltså varför ska denna fråga vara så svår att svara på? Hur svårt kan det vara att ge sig själv lite beröm ibland? Svårt tydligen. Jaja, jag tycker i alla fall att jag skriver ärligt, om än bloggytligt, men ändå om mitt liv, utan att försköna alltför mycket. Sedan är min blogg nog också något av en blandning, precis som mitt liv är. 

Nu tycker jag att du som bloggar i den finlandssvenska bloggosfären också kunde fylla i denna fina lista. Det gläder många, och dessutom får man nya bloggare att följa! Hur bra som helst! 

Bloggen11


VÖRÅ VINTERLAND

Skrivet av Emelie Svenlin 24.11.2018 | 1 kommentar(er)

Denna lördag kickstartade vi med att först skjutsa mamma och Alva till tågstationen i Bennäs klockan åtta, och sedan bila vidare mot Vörå. I Vörå gjorde vi (jag och pappa) en klassisk skidträning medan solen gick upp, rätt så idylliskt faktiskt. Efter det duschade vi och bytte om i Anttas internatsrum, innan vi drog till Vasa på lunch och lite strosande i butiker.

IMG 2110

Då vi var klara, hade druckit kaffe och chillat lite hoppade vi i bilen igen och åkte tillbaka till Vörå. Där gjorde vi dagens andra träning, nämligen ett skatepass med lite fartlek och teknik. Kul träning, jag älskar när det är nåt innehåll, för jag blir SÅ uttråkad av att bara glida omkring i tråkig GU-fart. Hehe.  

Nu ligger jag i sängen och kollar på How To Get Away With Murder tillsammans med Antta och Nasse, och det har jag liksom planerat göra resten av denna lördagskväll. En riktigt bra träningsdag ligger bakom, och det känns bra i hela mig. Detta gjorde vi bra.

473FEA8B 61BA 4F55 AD1D 7113F3936640NÖJD TJEJ

Ha ett fortsatt härligt veckoslut! 

Bloggen11


MIN LILLA BLACK FRIDAY-SHOPPING

Skrivet av Emelie Svenlin 23.11.2018

Kategorier:

Årets mest hypade shoppingdag är här, och erbjudanden från alla håll och kanter bara droppar in på mail och sms. Jag har såklart också fallit för trycket och klickat hem lite grejer, haha. Tror inte alltför många är förvånade, så att säga. Jag tänkte hur som helst visa er mina "fynd" nu. Julklapparna lämnas dock utanför detta inlägg, för jag VET att mottagarna läser min blogg. Hehe.

1234123

1. Scrunchie i leopardmönster (<3!) från Missguided, HÄR
2. Chunky sneakers från Nelly HÄR, passade på att klicka hem dem under den timmen idag då Nelly hade extra erbjudande på skor, heja jag
3. Chelsea boots i lack från H&M HÄR (btw, HUR SNYGGA?)
4. Guldringar från NA-KD, HÄR

aaaab5. Läppglans från Kick's HÄR
6. Nagelstärkare från Kick's HÄR, ska jobba på naglarna nu, och tror detta kan hjälpa rätt så mycket med den saken!

I morgon ska jag och pappa göra en liten biltripp till Vörå, skida där, sedan bila till Vasa och äta lunch samt gå omkring lite i butiker, och efter det ska vi tillbaks till Vörå och göra en andra träning för dagen, innan vi drar hemåt igen. Full dag, med andra ord. Kvällen spenderas helt säkert tillsammans med Antta. 

Ha ett fint veckoslut hörni!

Bloggen11


DESTRUKTIVA FÖRHÅLLANDEN

Skrivet av Emelie Svenlin 22.11.2018 | 4 kommentar(er)

Kategorier:

För ett tag sedan fick jag en fråga här på bloggen. Personen som frågade undrade om jag kunde skriva lite om destruktiva förhållanden, då jag själv varit i ett. Jag tror psykisk misshandel är mycket vanligare än vi tror, för det är ju så svårt att upptäcka. Man ser inga blåmärken, inga konkreta yttre tecken. Det är bara inombords man går sönder. Bryts ner, förstörs. Och det syns väldigt sällan utåt. Man döljer det så gott man bara kan, det ska ni veta.

list 3205466 1920Bild: Pixabay

Jag tänker inte gå in på djupet angående personliga detaljer, men hoppas ändå att jag kanske ska kunna hjälpa någon därute som just nu befinner sig i ett dåligt och destruktivt förhållande. Man kan ta sig ur det, hörni. Det är svårt, jobbigt och helt fruktansvärt, men det går. Här går jag och många, många andra omkring och är levande bevis på att det är möjligt, trots att det när man är inne i det inte känns så alls. 

När jag befann mig i mitt dåvarande förhållande var jag liksom inne i en bubbla, lite bortkopplad från omvärlden. Idag har jag förträngt stora delar av den tiden, och minns alltså väldigt lite. Jag har till exempel ingen aning om när det svängde, liksom när det dåliga började. Med "det dåliga" menar jag alla hemska ord, pikar, kommentarer, kränkningar och anklaganden. Alla onödiga bråk och de otaliga tårar som rann nerför mina kinder åtminstone en gång per dag. Så ska det ju såklart inte vara, men det förstod jag ju inte då. 

Jag fick helst inte träffa mina vänner, och skulle alltid prioritera honom som nummer ett. Allt jag gjorde vändes mot mig, och gav upphov till nya bråk och ännu fler kränkningar och fula ord. När det var som värst reagerade jag inte ens på de värsta av smeknamn, det var ju vardag för mig. Svartsjukan var enorm, och jag var tvungen att trippa på tå precis HELA TIDEN.

Även om jag inte hade en aning om det då, så var jag verkligen på botten under den här tiden. Inte alls konstigt, men jag insåg ju det inte då. I min värld var ju förhållandet så bra ibland och jag var ju så kär. Jag trodde honom varenda eviga gång han lovade att aldrig säga så mer. Aldrig mer kalla mig dittan och dattan, sluta bli sur över småsaker. Han gav mig fina förlåt-presenter, bad om en chans till. Jag gav chans efter chans, men det blev aldrig nån bättring. Det blir aldrig det. Man sitter fast i ett ekorrhjul. Förlåter och förlåter, om och om igen. Man måste sluta tro att man med kärlek och omtanke kan förändra och övervinna. Det går inte. Sluta tro det. Du måste lämna, även om du älskar personen. För att bli behandlad så illa, det förtjänar ingen. Det blir bara värre för varje dag som går. 

mental health 1420801 1921Bild: Pixabay

Jag grät mycket oftare än jag skrattade, började tro att jag verkligen inte var nån, förlorade mig själv och hela min självkänsla. Otaliga kvällar låg jag i tårar, antingen av nåt sms eller av vårt senaste bråk om något jag enligt honom gjort fel. Försökte dölja att jag gråtit dagen efter, och gjorde allt för att mamma och pappa inte skulle märka något. Jag var alltid den som gjorde bort sig, den som sårade och var en dålig människa i vårt förhållande. Efter att ha hört det tillräckligt många gånger börjar man nästan tro på det själv. 

Nu ska ni inte tro att mina vänner och familj inte försökte. Men det är så svårt att säga rätt saker till nån som befinner sig i ett destruktivt förhållande. Det blir oftast bara värre om nån utomstående blandar sig i, man får själv bara ännu mer skit då. Jag vet att jag själv intog försvarsposition direkt någon ifrågasatte förhållandet och om allt verkligen stod rätt till. "Jo, varför skulle det inte vara bra?", "Varför lägger du dig i?", var nog saker jag svarade alltför ofta. Men det är ju så mycket skam i det också. Jag skäms fortfarande. Att jag var kvar så länge, liksom. Var jag verkligen inte starkare än så, kunde jag inte ta mig ur det tidigare? Vad såg jag ens som var så bra? Det är sånt jag inte förstår idag, men jag antar att jag bara var så djupt nere i det, så sönder och förstörd då.

Efter att förhållandet tagit slut hittade jag denna lista på en webbsida. Jag känner igen mig på alltför många punkter, det är helt sjukt. Jag borde absolut ha läst denna lista mycket tidigare, så gå gärna in och läs, samt informera vänner och så. Det är viktiga saker, viktiga varningstecken. En bok jag läste prickade så rätt också. STHLMQUEENS: Simone, av Denise Rudberg. När jag läste den boken kändes det nästan som om hon skrivit en hel bok om mig. Mitt liv. Min verklighet. 

Slutligen vill jag bara säga att ingen förälskelse är värd att bli behandlad illa för. Du är värd så oerhört mycket mer. Du kan inte förändra personen, hur mycket du än hade velat. Du besparar dig själv mycket lidande om du bara lämnar honom, och du kommer att träffa någon annan, som inte sårar dig. Det är inte värt att stanna oavsett hur charmig, gullig och snäll han kan vara ibland. Detta är bara början. Lita på din intuition. Bara gör det. Du är värd så mycket mer. Kom ihåg det. Heja dig! 

Bloggen11

 

 

 

 


ONSDAG 23:15

Skrivet av Emelie Svenlin 21.11.2018

Onsdag. Klockan är rätt mycket egentligen, och jag kikar in här först nu. Jag har precis kollat veckans avsnitt av Sthlm Rekviem, och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Tidigare denna kväll var jag på ett skrattigt gympass med mamma, vilket egentligen var hur kul som helst, trots att styrka brukar vara lite trögt. 

Måste bara flika in en grej här. Jag har kollat dokumentärer idag. Jag är ju en sån som gärna nördar in mig på saker, så idag kollade jag Earthlings, och sen började jag se Dominion också (båda finns på Youtube). SÅ. FRUKTANSVÄRT. HEMSKA. DOKUMENTÄRER. Värsta är ju att det är så det är. Det är liksom inte film och påhittade grejer, det är PÅ RIKTIGT. Oavsett om du är vegetarian, äter kött eller redan är vegan så tycker jag du ska ta dig tiden och kolla nån av dokumentärerna, för vi borde ju absolut bli mer medvetna. Det är inte svårare än så. 

96F7904C 1159 45F7 ACD1 B0862D169B12FEE85C22 E3CD 455C 85EB B4496819C441share 2

Efter gårdagens besök hos psykologen hade jag en sån lyckokänsla i hela mig, härligt va? Gick omkring på stan ett tag efteråt och bara lyssnade på bra musik och strosade runt och log. Soligt var det dessutom, och det piggar ju upp ännu mer! 
På kvällen gjorde jag en stavbacksträning tillsammans med mina föräldrar, haha. Vi körde backdrag och sedan några maxdrag också. Rolig träning, trots att det gick tungt! Känslan efteråt är fortfarande oslagbar. SÅ. HÄRLIGT.

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla lite Youtube-videos innan jag somnar. God natt på er!

Bloggen11

 


NYA INKÖP

Skrivet av Emelie Svenlin 20.11.2018 | 1 kommentar(er)

Kategorier:

Idag tänkte jag dela med mig av mina senaste inköp i form av allt från ansiktsvård till kläder och smycken, hihi. Tycker det är lite kul att läsa liknande inlägg själv, så därför tänkte jag passa på  att skriva ett eget denna gråa tisdag. 

4DE197A9 2AA1 4790 986B 3784F3D33179

Vi börjar med lite hudvårdsgrejer och smink. En ansiktsmask från Lumene och en nattkräm från L300, båda köpte jag på rea. Riktiga KAP. Sedan hämtade jag mitt paket från Kick's idag också, vilket innehöll en highlighterborste och den omtalade Dewy Finish settingsprayen från Nyx.

E15DC846 7C29 4258 BB33 B20C459FB78APå rea fyndade jag också en ögonbrynspenna från Dior, och den är riktigt bra!! Gillar den sååå mycket. Ni som känner mig vet att jag behöver bra ögonbrynsprodukter, med tanke på hur lite hår och så jag har att jobba med, haha. 
1613DA55 3DDA 4429 B2B7 CBAA5218CCB9Såna här örhängen har jag velat ha rätt länge, så när jag snubblade över dem på Glitter var jag bara tvungen. Har redan fått flera komplimanger för dem, och tycker de piffar upp vilken outfit som helst! 

F0A874EA 2316 4F99 9D3F 89E299428833

När jag och pappa skulle hämta mina skidor från Sportia passade jag på att shoppa dessa träningstights från Nike. Gillar linningen med rosa detaljer, och passformen är såklart perfekt. 

 

IMG 1872

Sen har vi dessa två plagg. T-shirten på översta bilden är från By Malene Birger (ursnygg!?), och den köpte jag från Bros Quality Outlet för nån vecka sedan. Byxorna på nedre bilden är från BikBok, och de sitter verkligen som en smäck. Sånt gillar vi. 

Det var allt för denna gång, nu ska jag umgås med mamma och pappa, och sedan dra på träning. Trevlig tisdag på er!

Bloggen11


WEEKLY PLANS

Skrivet av Emelie Svenlin 19.11.2018 | 2 kommentar(er)

Måndag

Jag har precis ätit lunch, och ska snart jogga iväg till gymmet och göra en styrketräning och lite gymnastik och så. Sedan ska jag åka via posten och hämta ut ett paket, samt fota lite till ett annat inlägg denna vecka.

Tisdag

Dagen börjar med ett besök till psykologen, och efter det eventuellt jobb. Efter middagen ska jag köra stavbacke vid Köukar tillsammans med pappa. Det blir både fartuthållighets- och maxdrag, så ett tufft pass väntar. Det känns både kul och tungt. Jag menar, det är ju alltid jobbigt att pressa sig, men känslan efteråt kan inte mätas mot något annat!! Wiiiie

Onsdag

Denna dag är rätt tom än så länge, eller ja, det finns ju alltid små ärenden som ska uträttas, men annars är förmiddagen öppen. På kvällen ska jag i alla fall på ett HIIT-pass till Fitness Club tillsammans med mamma. Det ska bli kuuul!

Torsdag

Torsdagen kommer bestå av jobb, samt en träning på rullskidor. Det blir lite utan stavar och sen backdrag. Hoppas asfalten inte är för hal bara, det ser liksom inte så lovande ut just nu. 

Fredag

Fredag = vilodag denna vecka! Hur skönt? Jag kommer nog bara umgås med Antta när hon väl hunnit hem från Vörå, samt fredagsmysa, hihi. Sedan är det ju Black Friday också, så en del julklappsshopping har jag planerat in. Ska fixa allt klart då, hade jag tänkt. Tipstips!

share 1

Lördag

Största delen av denna dag kommer nog gå åt till skidträning. Jag och pappa ska nämligen åka till Reisjärvi en sväng för att göra en träning på snö. När det inte finns snö på hemmaplan får man jaga den, och då blir det Reisjärvi för oss.

Söndag

Detta blir en lugn dag. Det enda jag planerat in är en kontrollänk på 6 kilometer. Simple as that. Blir nog Suits och jag resten av dagen tror jag bestämt. SÅ TREVLIGT

Ha en supervecka bästa ni!!

Bloggen11


CHILLSÖNDAG

Skrivet av Emelie Svenlin 18.11.2018

Kategorier:

För tillfället sitter jag i mitt rum vid skrivbordet och lyssnar på musik, och ska snart kolla klart Taken 3, som jag och Antta började se på innan jag skjutsade henne till Vörå. 

Denna söndag har varit riktigt lugn. Ingen träning, inga måsten, bara vila. Jag och Antta åkte en sväng in till stan på eftermiddagen för att Antta ville prova en jumpsuit, men det slutade med att jag shoppade och inte hon. Sällan, haha. Jag köpte i alla fall ett par helt vanliga svarta byxor från BikBok (syns litegrann på bilden nedan), har spanat in dem länge och känner att det var ett bra köp. Jag har dock glömt min plånbok i bussen vi kom hem från Olos med (heja jag!!!!), så Antta fick betala. Hehe. 

AfterlightImage 6

Nu ikväll ska jag bara fortsätta min lugna söndag, och ladda upp inför ny vecka. Det blir en del träning, eventuellt lite jobb och sen skidning på lördag. Veckans planer kommer upp i morgon här på bloggen! Ha en skön kväll! Kram

Bloggen11