HE

Visa alla inlägg skrivna december 2019

NOTES FROM MY PHONE 2019 I

Skrivet av Emelie Svenlin 30.12.2019 | 2 kommentar(er)

Som tidigare år, har jag i år också tänkt göra en årsresumé på mitt eget sätt. Jag skriver ju, som ni säkert redan vet, små anteckningar i telefonen ibland, lite som en dagbok. Jag skriver när jag känner för det, när jag behöver det, när det faller mig in helt enkelt. Detta har jag hållit på med sedan 2016, och gillar grejen väldigt mycket. Att få ut känslorna, om än något abstrakt och lite för att bara jag ska fatta, är skönt. För mig funkar det att bara skriva ner det. Nu ska ni få ta del av första delen av min årsresumé i text. Vi kör januari till april. En del av anteckningarna har jag troligen redan publicerat i nåt tidigare inlägg detta år, men om så är fallet får ni bara läsa dem igen. Varsågoda. Del ett av årsresumén i text kommer här. 

3.1
IDAG FLYTTAR JAG TILL OSLO

5.1
första natten

6.1
börjar skolan imorgon och håller på att kissa på mig redan idag, låter lovande

8.1 
nya vänner, ny skola, nytt liv

A8047ABF 246D 4062 810B 10527CEBFC76

30.1
dubbel föreläsning
juristföreningskort
hosta
tortillas och Toro brownies
bra dag

12.2
insomnia

13.2
han frågade hur jag mår, VAD SKER

18.2 
vi är en odyssé

22.2
åker hemhem och hälsar på familjen <3

24.2
"har du tänkt på oss?"
"alltför ofta"

29.2
man borde verkligen bli bättre på att skratta sig genom livet

AfterlightImage

3.3
self love baby, self love

25.3
såg dokumentären om Josefin Nilsson
ögonen är blanka, hjärtat tomt och ilskan rasar inuti
han tog hennes skratt, hennes passion, hennes liv
han förstörde henne inifrån och ut
hur kan någon vara så ond

6.4
rosa himmel
störst av allt

7.4
löptur i vårsolen i St. Hanshaugen gör mig glad på riktigt

27.4
när jag var ledsen eller sur
då tog han mig i handen och sa
"kom, nu ska vi dansa lite"
kan ni förstå det?
det kan nog inte jag

Bloggen11


ÖVER EN MÅNAD SENARE

Skrivet av Emelie Svenlin 29.12.2019

Nejmen hejsan, hörni! NU är jag tillbaka här! Kul va? Senaste inlägget jag skrev avslutade jag med något i stil med "vi hörs när vi hörs", och så blev det verkligen också. Kollade att jag senast postade här den tjugonde november?? Hur länge sedan är inte det? 

Jag kollade precis igenom bilderna från december i telefonen, och kunde snabbt konstatera att jag i princip bara pluggade efter att jag skrev inlägget den tjugonde. Några bilder ska ni ändå få ta del av från månaden som gått. Tolfte december hade vi examen (tenta) i JUS1211, en 30 studiepoängs tenta, som vi pluggade galet mycket för. Därav månadens tråkiga innehåll. Jag spenderade dagarna på biblioteket, och varvade läsning med lunch och träning. Allt gick i ett med läsning, mat och träning. Lite kompishäng och sånt hann jag såklart med, trots att tiden var knapp. 

IMG 3011

Efter de sex långa timmarna i examenssalen kändes det helt surrealistiskt att det äntligen var JULLOV??? Efter allt slit???? Så "plötsligt"??? Vi hade i alla fall en superbra kväll, om än något förvirrande på grund av alla känslor. På fredagen hann jag också strosa lite på stan, samt jobba på julkänslan, hihi. 

IMG 3012Lördagen den fjortonde december flög jag hemhem till Kronoby. Jag landade i Vasa kring halv nio på kvällen, och möttes av mina FINA SYSTRAR på flygplatsen. SOM jag saknat dem <33 Väl hemma hade vi ostbricka med familjen. 

Sedan jag kommit hemhem har jag hunnit träffa nära och kära (<3), skida, fira julafton, juldagen, jobba som vikarie på högstadiet, jobba på Bros, hänga med familjen och äta massa god mat. Vi har också spelat en hel del sällskapsspel med familjen, precis som det ska vara på jul <3B4B06AEE 1B9B 4080 BE36 97CE153CE502IMG 2989 Facetune 28 12 2019 15 28 124D8EFABF 3383 43E0 A00B B35E782A8652Igår skulle jag egentligen inleda tävlingssäsongen i Haapavesi, men (*surprise*) jag blev sjuk i fredags på kvällen, och var därför tvungen att stanna hemma. Timingen suger, som alltid. Man har liksom aldrig tid att bli sjuk. Det passar lika dåligt varje gång.

Idag var jag också anmäld till en tävling i Pyhäjärvi, 5 klassiskt, som jag sett framemot mycket, så det suger ju att jag inte kunde åka på den heller... Har legat hemma med stegring och brutalt ont i halsen sedan igår, vilket gjort mig galet rastlös. På två dagar har jag redan hunnit kolla klart hela andra säsongen av You på Netflix, vilket säger en del om livet just nu. Fruktansvärt tråkigt att vara sjuk. Vill bli frisk NUNUNU. Jobbar på saken.

Det var min lilla recap. Nu ska jag fortsätta njuta av jullovet. Hoppas ni också haft en fin jul! 

Bloggen11