DE SENASTE DAGARNA

måndag 15 maj 2017 - 11:05 | 2 Kommentarer

Nu är måndagen här igen, inte för att jag håller reda på dagarna, men i alla fall. Idag ska jag träna (<3!!!!!) och sen städa inför studenten. Ska bli såååå skönt att börja träna igen efter den långa pausen med sjukdomar och antibiotika. 

Igår var det morsdag, och den spenderade jag med min vackra mamma och resten av familjen. Vi besökte också mormor och farmor för att gratulera dem. Grattis i efterskott alla underbara mammor!! Jag är så lycklig över att jag har världens bästa mamma <3

bloggisDSC 5560

I lördags hade vi avslutning med skidåkarna från Vörå. Vi var hos Elin i Vasa och hade sjuuuukt kul. 

FullSizeRender 16

Fredagen spenderade jag med Antta och sen träffade jag Fanny på kvällen. Vi övade inför studenten, då vi ska uppträda. Spännandeeee. Här nedan ser ni min outfit på morsdagen också. 

FullSizeRender 15

Nu ska jag byta om och dra iväg till gymmet. Är såååååå taggad. Det ska verkligen bli superkul att träna igen!!

I morgon ska jag till Vasa med Fanny. Där ska vi testa spraytanning, eftersom vi ska göra det till studenten sen också, men vill inte riskera att bli orange då liksom.

Ha en fin dag!

Bloggen10

Kategorier:

Allmänt Foto Mode Träning

2

Kommentarer

 • Andra M

  15.05.2017 13:36 (6 månader sen)

  Tja! Tänkte bara tipsa om att spraytanning också finns i Villimango i Kokkola. Jag var och solduschade inför bröllopet och har gjort det några gånger efter också. Är jättenöjd med resultatet, mycket mer jämnt och så många gånger smidigare än då jag kletar in mig själv med brun-utan-kräm (eller hur hette det nu igen ;). Tänkte också att Kokkola är lite närmare än Vasa ifall du är i kronobytrakten. Ha det!

  • Emelie Svenlin

   16.05.2017 20:09 (6 månader sen)

   Hejsan! Åh, okej, tusen tack för tipset! Ja, det borde ju nog bli bättre och förhoppningsvis mindre fläckigt än då man kletar in sig själv, haha :D


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.