HE

DECEMBER - favoritmånad

Skrivet av Emelie Svenlin 01.12.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Nu är vi äntligen inne i december. December för mig betyder ljus, pepparkakor, paket, glögg, juldekorationer och massa mys. Absolut min favoritmånad! Snön ligger vit på marken här utanför mitt fönster, och jag ser verkligen fram emot denna månad och dagarna kring jul.

Jag är verkligen en julälskare. Jag har redan köpt julklappar till Valtteri, mamma, pappa och Alva och har bara några kvar nu. Älskar att handla julklappar, det är ju så mysigt! Att sedan paketera och fixa kort och sånt, det är nästan det bästa ju! Kan hålla på med ett kort eller paket i timtal.

DSC 1507DSC 2

Ville alltså bara berätta att vi kommit till december nu och att detta är min favoritmånad. Hade inte tänkt skriva mer än så. 

Jag är fortfarande sjuk och vilar idag också. Tränade igår på eftermiddagen då jag tyckte jag var tillräckligt frisk, vilket var veckans misstag. Skidade bara lugnt, men huvudet dunkade och kroppen var helt utan energi, så det blev en kort länk för mig denna gång. Gick halvgråtande från spåret med skidorna under armen, dels för att jag var så arg på att jag fortfarande är sjuk och dels för att jag var trött och utan krafter. Så sjukt frustrerande. Hatar att vara sjuk. 

På kvällen drog jag dock redskapsjumppaträning och gruppen var rekordstor. Det bara kom in fler och fler hela tiden, och kaoset blev allt större. Jag var ensam tränare med över tjugo gymnaster. Pjuuh. Förra gången, som då var den första, hade jag sex gymnaster. Liten skillnad där, känner jag. 

Blev ett lite råddigt inlägg om en massa olika grejer, men såna är mina tankar för tillfället också. Är superglad över att det är december, samtidigt som jag är ytterst irriterad över att jag ännu är sjuk och inte kan träna. Stressen över det ligger liksom på hela tiden på något sätt. Vet att det troligen inte hjälper att stressa över att vara sjuk, men jag kan inget åt det. Vill så jättegärna bli frisk!!! Idag skulle jag egentligen åka norrut mot Lappland, men den resan blev uppskuten till åtminstone i morgon. Åååh, vill verkligen bli frisk. Nu. 

Det var vad jag hade på hjärtat idag. Skönt att få skriva ut lite tankar, även om de är rätt negativa för tillfället. Eller förresten, en salig blandning. Jag är ju rätt glad också. Egentligen. Det är ju trots allt december, gott folk. Puss.

Kommentarer

Skriv en kommentar