HE

Decembers hiss och diss

Skrivet av Emelie Svenlin 07.12.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Nu har det blivit dags för denna månads hiss och diss här på bloggen! Wohoo, säger alla. Visst?

Den här månaden vill jag dissa:

Förkylningar. Jag har ju, som ni troligen inte missat, varit förkyld och så i snart två veckor. Usch. Hatar att vara sjuk, ifall nån missat det. Detta är ju tyvärr rätt oundvikligt under vinterhalvåret. Jaja, decembers stora diss är i alla fall förkylning. Förkylning som inte vill ge sig. 

IMG 4691

 

Hala vägar. Ni läste säkert här på bloggen att jag ju körde i diket för några dagar sen (om ni missat det hittar ni inlägget HÄR). Hala vägar är verkligen obehagliga. Isiga, spåriga och superblanka krokvägar finns det alltför många av. Kör försiktigt i vinter, det ska jag göra i fortsättningen. Klarade mig till Vuokatti idag, trots hala snövägar. Duktig jag är. 

DSC 1657


Decembers två 
hissar är:

Skidspåren! Nu finns det äntligen så mycket natursnö att man kan skida typ överallt (?)! Jeee! Så skönt att inte behöva nöta på på ett sjuhundra meter långt, platt konstspår mer. Det, om något, är motivationsdödande. Nåja, nu har vi i alla fall skidspår både hemma och i Vörå. Perfekt! Det gillar vi. 

IMG 5452

Julkänslan. Hörni, vi närmar ju oss julen lite hela tiden. Jag är en person som väldigt lätt får julfeelis, det behövs inte mycket liksom. I år har jag hittills bara lyssnat på julmusik, följt med SVT:s julkalender as always (sååå värt att kolla för den är ju så mysig, ni hittar den HÄR), druckit glögg och ätit pepparkakor. Mer än så behövs inte för att jag ska få den där varma, mysiga julkänslan. Den känslan hissar jag. Ända upp i taket. Så mycket gillar jag den. Och det blir ju bara mysigare för varje dag som går. Åh, kan man annat än älska julen? 

IMG 4285IMG 4024DSC 1588IMG 4047

 

I skrivande stund ligger jag i sängen efter första lägerdagen här i Vuokatti. I morgon kör vi en tuffare träning på morgonen och fortsätter dagen med lite mer skidning. Vädret är fint, spåren perfekta och sällskapet är inte så dåligt det heller. Detta blir nog bra!

Kommentarer

  • Enni 08/12/2016 11:11am (4 år sen)

    Oj, var har Antta köpt den fina röda klänningen?

    • Emelie Svenlin 08/12/2016 12:37pm (4 år sen)

      Den köpte jag (hehe, hon har fått ärva den) från Aukia, den är av märket Vila om jag inte minns helt fel :-)

Skriv en kommentar