DET EKAR TOMT

måndag 4 juni 2018 - 20:38 | 6 Kommentarer

Hej hörni. Ja, vad säger man ens? Nu har bloggen stått tom sjukt länge, och jag har knappt ens hunnit tänka på att blogga. Jag behövde liksom en paus, klarade helt enkelt inte av att lägga energi på bloggen. 

IMG 1451

Jaja, tänkte i alla fall lite kort berätta om vad som försiggår (och försiggått) i mitt liv just nu, och ska, om allt går som jag vill, börja blogga som vanligt igen. Det är ju ändå en grej jag gillar att göra. 

16.4 var senast jag kikade in här. Rätt mycket har hänt sedan dess, det måste jag medge. Jag åkte ju iväg på resa till Malta med mina fina vänner, och kom hem i slutet av april. På Malta levde vi verkligen, det var helt underbart. Vi träffade nya människor, åt god mat, solade, badade och levde livet till det yttersta (ni som följer mig på andra kanaler kan nog inte ha missat hur bra vi hade det). Verkligen vad jag behövde just då. Komma bort från allt, helt enkelt. Stänga av lite efter allt traumatiskt som inträffat. 

malta

I maj jobbade jag på dagis måndag till fredag, all day everyday typ. Jag spenderade också mycket tid i Nykarleby med bästa Fanny och Elin, träffade Vöråvänner, fick sommarjobb, tränade och åt goda middagar ute med saknade kompisar. En weekend med Kronobytjejer till Riga hann jag också med. Vi hälsade på bästa Nicoline, och hade verkligen tre härliga dagar i den vackra staden. Brunch, bad och lite shopping har jag också gjort mellan jobb och träning. 
Detta veckoslut har mest bestått av studentfirande, men också tennis, träning och utemiddagar. 

IMG 1776UnknownMest har jag nog bara flängt omkring och inte riktigt andats alls. Det har varit väldigt stressigt, och det är många tankar som snurrar i huvudet hela tiden. Vi vet inte alltför mycket ännu angående pappa, och det är förstås det som är jobbigast psykiskt just nu. Jag har väldigt nära till tårar hela tiden, och är på nåt sätt emotionellt instabil, om man kan säga det så. Det känns lite som om jag inte kan andas, något trycker på precis hela tiden. På samma gång som jag vet att jag borde ta det lugnt så känns det ändå skönt att ha mycket att göra. Jag hinner inte tänka lika mycket då. Hinner inte vara hemma i huset och påminnas hela tiden. Det finns en baksida med allt, så är det bara. 

Nu har jag i alla fall lite semester, innan jag börjar nya jobbet efter midsommar. Jag ska få lite ordning på mig själv under dessa tre veckor tänkte jag. Det ska nog bli bra. Men nu vet ni lite om hur läget är. Kanske jag kikar in här redan imorgon, eller så om några veckor eller månader. Ingen vet. Jag tänker hur som helst inte ta någon som helst stress över bloggen, bara skriva då jag känner för det. Som nu. Nu ville jag verkligen skriva, för jag har ju saknat det något otroligt såklart. Ha det bra, och ta hand om er själva och varandra! Pusshej

Bloggen10

 

Kategorier:

Allmänt Tankar Träning

6

Kommentarer

 • Danielas Dagbok

  05.06.2018 19:17 (9 månader sen)

  Har saknat din blogg! Hoppeligen kikar du in snart igen :)

  • Emelie Svenlin

   08.06.2018 16:01 (9 månader sen)

   Men söt due! Det gör jag absolut :-)


 • Ida-Marie

  06.06.2018 19:48 (9 månader sen)

  Ibland är det skönt med lite paus från datorn och bloggen, och hej hoppas ni hade roligt på Malta för de e verkligen mysigt där!! :D

  • Emelie Svenlin

   08.06.2018 16:02 (9 månader sen)

   Ja, så är det verkligen, det behövs ibland! Vi hade det heeeelt underbart bra på Malta, det var ju sjukt vackert där!!


 • Conny

  08.06.2018 17:33 (9 månader sen)

  "...inte ta någon som helst stress över bloggen..." Tdet lugnt!

  • Emelie Svenlin

   11.06.2018 08:48 (9 månader sen)

   Jadå, haha, försöker!


Skriv kommentar