HE

EFTERLÄNGTAT FREDAGSMYS

Skrivet av Emelie Svenlin 13.09.2019 | 0 Kommentarer

Fredagsmyset ÄR verkligen on point idag. Just nu sitter jag i läggan med tända ljus, chips, vindruvor och Suits. HELT perfekt fredagskväll, alltså SÅ efterlängtat ska jag säga er!! Galet trevligt. 

Min fredag började med ett rullskidpass på Holmenkollen tillsammans med Fanny. Jag drog 3x5 minuter FU2-intervaller på skateskidor. Tror inte ni fattar hur slut jag var på sista draget? Min kropp bara skrek mjölksyra, haha. Körde, som vanligt, slut på mig lite för fort. Jag blir liksom så pepp bara, och kör på och plötsligt slutar benen funktionera? Haha, lyxproblem, men ändå. En bra träning blev det i alla fall! ED3284DD 53DC 4700 A6A0 87EDD916371EVäl hemma fixade vi risotto till lunch (<3!!!!), och drog sedan upp till Blindern för att plugga några timmar på universitetsbiblioteket. Jag läste till halv fem, sen kände jag att det fick räcka för dagen. Hjärnan var mos, så det var inte alltför stor vits att sitta kvar och försöka trycka in information. Hur som helst, resten av kvällen har jag bara chillat. Diskat, städat lite, och nu sitter jag här. Pratade med Ida i telefon en sväng också. Urmysigt. IMG 3550Gårdagen började också med ett rullskidpass. Vi körde klassiskt och i "lätt" terräng. Alltså det är verkligen inte det enklaste att hitta sån terräng i det här landet, måste jag säga. Vart man än drar möts man av megabackar ju? Lyxproblem igen en gång. Jaja, efter rullskidningen fortsatte vi med en lätt löplänk, innan vi slän*gde ihop en lunch och tog oss till skolan. 

I morgon ska jag starta dagen med ett gympass. Efter det har jag tänkt läsa pyttelite innan lunchen. Sedan är planerna att dra in till shoppinggatan för att jaga outfit till Jennie och Ronnies bröllop (<33!), som är i oktober. Vill hitta nåt fint, som jag ändå kan använda fler gånger, och som inte är tråkigt? Är det för mycket begärt? Tror det, men det är ändå värt ett försök. När outfit sedan är kirrad ska vi sätta oss ner på nåt café och njuta av lördagseftermiddagen. Låter väääääldigt trevligt, tycker jag. 

Nu ska jag kolla ett avsnitt till av Suits, och sedan krypa ner under täcket. Nightyyyy

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar