HE

EKSAMENSMODUS

Skrivet av Emelie Svenlin 29.04.2019 | 0 Kommentarer

Nu börjar vi vara inne i examensperioden här (nej, har inte stavat examen fel i rubriken, det skrivs så på norska hehe), och exphil närmar sig med stormsteg. Idag började jag läsningen påriktigt, fixade lässchema och allt. Vi har inga föreläsningar, kurser eller något alls i skolan mer innan sommaren, bara exphilexamen, samt examen i Privatrett I. Majmånad kommer alltså bestå av plugg, plugg och mera plugg för min del.

Idag började jag dagen med en löplänk, och satte mig sedan på terrassen i solen på innergården här hos oss. Där pluggade jag Aristoteles, Platon och Descartes i några timmar, innan jag gick in för att äta lunch. Efter det fortsatte jag med läsandet (och solandet, hihi) ett tag till. Solen gassade och termometern (okej, iPhone-vädret) visade 26 grader. HUR TREVLIGT. Nästan lite skrämmande, det är ju fortfarande bara april?? Jaja, trivdes väldigt fint där på terrassen ändå.

IMG 6837

Då jag läst klart för dagen pratade jag i telefon med Antta en stund, innan jag gick in för att byta om inför träning. Kvällen spenderades med ett tufft och fruktansvärt svettigt Basisball Raw-pass på gymmet med Anna, och därefter en sväng via matbutiken. Nu har vi precis ätit middag, och jag ska kolla ett serieavsnitt innan jag somnar. Är sjukt trött, då jag sov så dåligt förra natten. Av nån anledning vaknade jag en gång i timmen?? Fattar inte vad problemet var, men jag var allt annat än utvilad imorse, som ni säkert förstår. 

Dags för måndagsmys, ha en fin vecka!! <3

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar