HE

EN ALLTMÖJLIGT-LISTA

Skrivet av Emelie Svenlin 18.10.2018 | 0 Kommentarer

Listan hittade jag på Ronjas blogg för ett bra tag sedan, men gillade frågorna så tänkte köra den här nu! 

1. Har du något smeknamn?
Ja, de allra flesta känner nog mig som Emmi :-) Känns nästan konstigt att höra Emelie ibland, haha

 

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Typ hoppa över mellanrummen på övergångsställen (inte-stöta-marken, ni fattar), eller att jag ALLTID kollar baksätet i bilen innan jag kör iväg, bara för att försäkra mig om att det inte sitter nån där som är beredd att strypa mig bakifrån eller nåt. Bara jag och mamma som sportar med detta, eller nån annan som gör samma sak? Sedan checkar jag också alltid alla skåp, små rum och under sängen i hotellrum direkt då jag kommer in, bara för att sedan inte behöva tänka på ifall det sitter nån med onda avsikter i garderoben typ. Jaja, lite paranoid är jag kanske. Hehe. 

 

3. Andra måsten?
Måste alltid ha koll på hur många timmar jag kommer hinna sova innan jag kan slappna av och försöka somna på kvällen. Sen måste jag också skriva in hela livet i min kalender haha, får panik annars :-)

  

4. Några lyxvanor?
Bara lyxvanor? DYRA KLÄDER. FILIPPA K, BY MALENE BIRGER OCH TIGER. Älskar deras kläder och designs, men detta är en dyr vana jag har. Var och en med sitt, haha. Sedan är det väl också nån typ av lyxvana att mamma tvättar mina kläder här hemma, samt lagar mat och håller på. Är bortskämd till en del, OKEJ ATT SÄGA OM SIG SJÄLV!!!!! Blir så sjukt irriterad och typ ledsen av att höra det från nån annan, trots att jag lätt kan säga det om mig själv och vet att det i viss mån ju stämmer. Jaja, nog om det, be nice to people

DSC 0080 

5. När ingen ser, vad gör du då?
Öhh, hmm... Då dansar jag framför spegeln, rättar till mina underbyxor (SÅ svårt att göra smidigt in public?!?), och sedan kommer jag inte på fler saker? Detta kan alltså antingen tolkas som att jag är en sjukt tråkig person eller trög i hjärnan idag, eller sedan gör jag bara en massa då alla ser? Avgör själv :-)

 

6. Vad stör du dig på hos andra?
Smaskljudet när man äter. Detta är något jag påriktigt har stora problem med, haha. Blir så sjukt irriterad, nästintill arg, då nån sitter och smackar, speciellt detta smaskande med STÄNGD MUN. Inte knäckebrödsmask, det går fint, men BANAN där emot. PANIK. Finns nog inget värre. Känner irritationen bubbla upp vid blotta tanken. Jag har problem, jag vet.

Sedan irriterar jag mig också på människor som är väldigt självgoda, liksom bara pratar om sig själva och verkligen har noll intresse av att ens lyssna på nån annan än sig själva.

 

7. Vad är din sämsta sida?
Att jag börjar gråta då jag ska argumentera. DET FUNKAR INTE
 

8. Vilken sida av sängen sover du på?
Jag sover alltid närmast väggen, så hemma i mitt rum blir det på vänstra sidan av sängen. 

 

9. Vad gillar du för filmer?
Älskar kriminalfilmer! Deckare, drama och thrillers, sånt fastnar jag för. Helst svenska sådana, alltså svenska kriminalserier <3<3<3

 

10. Gråter du ofta?
Alltför ofta. Crybaby of the year, här har ni henne! Gråter då jag blir ledsen, sur, irriterad, stressad, arg... Listan kan göras lång. Detta är dock en egenskap jag irriterar mig på hos mig själv, då det absolut inte går att vinna en argumentation om man börjar gråta. That sucks. Däremot är det skönt och enkelt att gråta ut, jag släpper ju ut alla känslor då liksom. 

 

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör själv?
"Ta det lugnt", "stressa inte", "tänk på dig själv", "träna inte när du är sjuk"! Så enkelt att slänga ur sig åt andra, men sjukt svårt att göra själv. 

 

12. Vad sjunger du när du står i duschen?
Alltså jag sjunger typ inte i duschen? Älskar att sjunga och så, men känns onaturligt när jag står och duschar, har aldrig riktigt fattat den grejen? Är det konstigt? Lyssnar ALLTID på musik dock, men sjunger sällan med själv just under duschandet. Får bara vatten i munnen och bläh.

 

13. Vad önskar du dig mest just nu?
Är det nu jag borde skriva fred på jorden? Det i alla fall. Men sådär annars vet jag faktiskt inte. En stabil och härlig vardag kanske? Min är rätt kaotisk och ostrukturerad för tillfället, något jag inte trivs alltför bra med. 

 

14. Vilken maträtt är din favorit?
Har stora problem med att välja mellan pizza med mozzarella, champinjoner och pesto, och osttortellini med svamp. Pizza och pasta här storfavoriter här, det är i alla fall ett som är säkert! 

Det var den listan. Lite gott och blandat funkar alltid, am I right? 
Idag har jag vikarierat sista dagen på lågstadiet, gjort en superkul rullskidträning med Alva och några fler Åsarna-juniorer och spelat massa piano. Skön torsdag. 
Morgondagen börjar med en sväng till psykologis, och sedan jobbar jag på Bros från tio till sex. Efter det ska jag hänga med Ida. Det är basically så min fredag kommer se ut. Ha en fin fredag finisar! Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla lite på Josefine Caarles reaktionsvideor på Youtube. Alltså den människan. Hon ÄR så rolig. TIPS

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar