HE

en helt vanlig onsdag

Skrivet av Emelie Svenlin 14.03.2018 | 0 Kommentarer

Idag har verkligen varit en helt vanlig dag. Jag steg upp 06.45 efter att ha snoozat x antal gånger, var framme vid jobbet 07.30 och jobbade sedan till 15.15. Då jag kom hem drack jag kaffe med mamma, och fortsatte sedan sy på klänningen jag för tillfället jobbar med. Efter middagen styrde jag stegen mot skidspåret, och gjorde äntligen en träning igen efter förkylningen. Jag skidade bara lugnt skate, men skönt ändå att röra på sig! Efter skidturen hoppade jag i duschen och satte mig sedan vid skrivbordet. Här har jag nu suttit ett bra tag och skissat på en av uppgifterna som ska inlämnas, medan jag har lyssnat på en ljudbok av Denise Rudberg. 

8D0D1D04 B229 4C6F 9A4F E89FB3295B09

Igår vikarierade jag som lärare i metallslöjd vid högstadiet, och hade lektion åt sjuorna hela förmiddagen. Eftermiddagen gick åt till att rita ut mönster, klippa och sy tillsammans med bästa faster Sonja. Väl hemma fortsatte jag sy, och sedan kollade jag ett avsnitt av Blacklist också, innan jag kröp ner under täcket för att sova. 

Morgondagen börjar jag med att vikariera i slöjd för ettorna i lågstadiet, och sedan, ifall jag inte behövs nån annanstans, ska jag iväg på träning. Efter träningen har jag tänkt spendera så många timmar jag bara orkar vid symaskinen. Sedan ska jag hinna skissa en del också. Det känns som om det håller på att bli smått stressigt, ifall ni inte noterat det. Jaja, det ska gå. Det måste helt enkelt gå. Nu ska jag fortsätta skissa, och sedan sy lite till ännu ikväll. Ha en bra onsdagkväll bästa ni! <3

Bloggen11

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar