HE

EN INBLICK I LÄGERLIVET

Skrivet av Emelie Svenlin 25.09.2018 | 0 Kommentarer

Nu är jag inne i lägerlivsrytmen igen, vilket för er som inte vet betyder träna-äta-sova på repeat. Det är verkligen så, utan överdrift. Man varken orkar eller knappt ens hinner med nåt annat. På nåt sätt skönt ändå, man är liksom inne i en bubbla. Dock är det annorlunda denna gång, då ingen av mina nära träningsbuddies är på plats, så jag tränar mest ensam. Väldigt ovant i lägersituationer, brukar ju alltid vara så att man tränar i grupp? Nu är vi så få från damgruppen här, därav brist på träningssällskap. Hur som helst är det ju bra med tekniktips av tränarna och terrängen här med backar och så. Nu tänkte jag i alla fall berätta vad vi har gjort idag, tänkte att det kunde vara lite kul för er att se hur en lägerdag kan se ut.  

IMG 4441Bild från förra FSS-lägret som hölls vid Norrvalla i augusti 

Dagen har sett ut såhär: 

7.30

Frukost

8.30

Sängligg och sedan efter några suckar ytterst motvilligt ombyte inför träningen

9.30

Träning 1: Skate rullskidåkning (2h) innehållande 45 minuter FU (=fartuthållighet, dvs. inte max men ändå hårt?). Det gick tungt och segt, men nu är det gjort

12.00

Lunch <3<3 Obeskrivligt hur mycket man ser framemot måltiderna under lägerdagar. Helt sjukt. Kan liksom komma på mig själv med att tänka på vad det kan vara för lunch eller middag under tiden jag tränar?? Gillar nästan frukosten till och med. De som känner mig vet hur mycket jag ogillar morgonmål, så detta är rätt radikalt

12.30

Sömn en halvtimme, alltså skulle aldrig kunna sova på dagen hemma oavsett hur mycket träning, men direkt jag kommer in i lägerrytmen sover jag som ett litet barn efter lunchen?????
Sen lite seriechill och ifyllning av träningsdagboken, innan det blev dags att byta om inför träning nummer två

15.30

Träning 2: Klassisk rullskidning med fokus på parstakning i grundfart. En träning som verkligen segade sig fram tidsmässigt. Helt bra med ork i kroppen ändå, parstakning brukar oftast gå rätt enkelt för min del

17.45

Middag, då vi väl släpat oss ner dit

19.30

Bollspel och stretching. Jag deltog dock endast i stretchingen, då jag kände att fotboll kanske inte är det bästa jag kan utsätta mitt knä för i dagens läge. Sprang i alla fall lite och sedan stretchade jag grundligt, vilket var ytterst välbehövligt. Måste skärpa mig med muskelvården, note to self!!!!!!

20.30

Kvällsbit, kanske ett serieavsnitt och sedan god natt

 

Morgondagen börjar med rullskidning igen, denna gång lite av en favoritträning för min del, nämligen spurter. Wiiie. På eftermiddagen står en längre grundträning på programmet. Vet inte ännu hur jag ska göra den, då resten av gruppen kör stavgång, men det är något som inte riktigt passar mitt knä just nu. Jaja, blir väl antagligen rullskidning igen, eventuellt kombinerat med cykling. Nånting i den stilen. 

9A8D0DBD C9A3 4087 8A4C 9A9646F43E75För tillfället har jag inte mycket annat att skriva om, eftersom det verkligen är så här det är på läger. Haha. Ska i alla fall dra på kvällsmål nu, och efter det har jag tänkt kolla ett avsnitt av Blacklist om jag inte somnar direkt. Finns en risk för det, hehe. Jaja, kvällsbit it is. Vi hörs då jag har något att berätta igen! Ha det fint!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar