HE

En lista om mig

Skrivet av Emelie Svenlin 27.01.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Vet inte var jag hittade denna lista, då inlägget har legat i bloggarkivet som utkast rätt länge nu, men gillade listan så vi kör! 

DSC00003En bild helt atm. Här sitter jag hemma i Kronoby vid köksbordet och chillar. 

Har du ett namn som bara din familj kallar dig? 
Jaa, det har jag. Pappa säger oftast Em, men resten kallar mig nog Emmi!


Har du några konstiga fobier?
Jag HATAR halsar. Eller egentligen inte halsen i sig, utan adamsäpplet (heter det ens så?) i halsen. Usch. När det syns tydligt på pojkar och så, det känns som om det skulle kunna gå av eller något. Klarar inte av att själv röra vid mitt eget, och absolut inte röra nån annans!! Förut kunde jag inte ens använda tighta polotröjor, då de rörde just på det stället på halsen. Choker känns också väldigt obehagligt, tycker jag.
Knän är också något jag anser är rätt obehagliga.
Ja, och när nån knäcker fingrarna och andra kroppsdelar. Det ljudet är bland det äckligaste jag vet. Fy. Verkligen en fobi. MÅSTE hålla för öronen. 

 

Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör?
Hmmm... Svår fråga! Här säger jag nog Fabulous från High School Musical, haha. Bästa ju!


Vad stör du dig på hos andra?
När folk SMACKAR. Alltså. Klarar inte av att höra på det. MÅSTE gå därifrån, äta något själv eller hålla för öronen. Banan är absolut värst. 
Sen stör jag mig också på såna människor som inte hälsar eller ens ser på en när man möts, trots att man känner varann. Har börjat hälsa på alla jag känner igen, bara för att tvinga de som annars inte hälsar till att säga hej. Tycker det liksom är självklart att man hälsar på de man vet vem är och blir sååå irriterad på folk som vänder bort blicken för att inte behöva hälsa. Hur svårt kan det vara, undrar jag?

 

Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös?
När jag blir nervös eller stressad börjar jag antingen prata jättemycket eller blir knäpptyst. Har då också superlätt för att börja gråta och retar upp mig på allt och alla. Sen rodnar jag rätt lätt också och får brutalt mycket handsvett. Freshhhhh.

 

Vilken sida av sängen sover du på?
ALLTID längst in, vänd mot väggen!!!

 

Har du något du alltid säger åt andra att göra, men aldrig gör själv?
Att inte bry sig i vad andra tycker och tänker om en. Det är verkligen något jag själv också borde ta till mig, men vet det är sjukt svårt!

 

Vilket håll står du åt i duschen?
Vänd utåt, tycker det blir så trångt att stå vänd mot duschen, haha. Dessutom lyckas jag alltid få ner alla schampoflaskor och sånt om det finns en sån liten hylla i duschen, ni vet? Då är det mycket enklare att stå vänd utåt för att undvika att klanta sig och slå i överallt!

 

Vilken är din favoritmat som är ”dålig”, men du älskar att äta det i alla fall?
PIZZA och mozzarella sticks!!!! Åh, otroligt gott!!

 

Idag har vi spenderat hela skoldagen i Vasa på UniYH-dagen. Där var vi på föreläsningar som ÅA och Novia ordnade om olika utbildningar. Jag och Fanny skippade sista föreläsningen och gick till Fazer café inne i stan i stället. Det är länge sedan kaffe har smakat så gott som det gjorde då. Ja, och sällskapet var ju det bästa möjliga också!

IMG 5142

När vi kom hem från Vörå idag fick jag min födelsedagspresent av mamma och pappa, och blev SÅÅÅÅ GLAD ÖVER DEN!!! Ni får se vad jag fick i morgon, hihi. Tusen tack!

Nu ska jag dricka varm kakao med systeryster, och sen läsa biologi, planera mitt mellanår och efter det gissar jag det är läggdags. I morgon är det DM som gäller, och den tävlingen går av stapeln i Larsmo. Ha det bra!

Bloggen18

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar