HE

EN TISDAG I NOVEMBER

Skrivet av Emelie Svenlin 27.11.2018 | 0 Kommentarer

Tisdagkväll och jag ligger i sängen heeeelt utslagen. Det är verkligen SÅ skönt. Nu funderar ni säkert vad jag ser som är skönt i att vara utslagen och dödstrött, och det ska jag tala om för er.
Vi, jag och mina föräldrar, gjorde nämligen en stavbacksträning vid Köukar ikväll. Känslan efter en sån tuff maxträning är brutal men så fruktansvärt skön. Kroppen är slutkörd, och det känns bara SÅ BRA. Intervallerna gick väldigt tungt idag, benen var trötta efter gårdagens styrkepass och andningen hade kunnat vara bättre. Vi kämpade oss igenom ändå, och det gick bättre än jag förväntat mig och betydligt bättre än det kändes. Sånt är kul. Dessutom fick jag värsta andningspaniken efter sista draget och hyperventilerade och allt, men jag fick kontroll över det innan jag svimmade. Det är jag nöjd och typ stolt över? Vet att det låter sjukt att jag är nöjd över att få kontroll över andningen innan jag svimmade, men jag har väldigt dålig andning ibland och har svimmat många gånger på grund av just det. Att jag denna gång kunde kontrollera det på ett sätt jag aldrig fixat förut kändes som en liten seger i sig. Yay. 

IMG 2131

Denna dag har, förutom träning, också bestått av vikariat i högstadiet. Jag fick vikariera som textilslöjdlärare och hade grupper med åk 7 hela dagen. Vi klippte mönster, klippte tyg och började sy ihop hupparin och mjukisbyxor. Det var en intressant dag, så att säga. Att vara högstadielärare är verkligen inte lätt, det kan i alla fall konstateras. Heja er, alla lärare!! Ni har ett ofantligt viktigt yrke, det ska alla veta!

Gårdagen spenderade jag på förskolan som inhoppare, och det var också intressant. Kul att umgås med barnen, och som inhoppare är man alltid så omtyckt, så timmarna bara flyger iväg. Mys! Kvällen bestod av styrketräning i vanlig ordning. 

IMG 2137

Nu ska jag kolla några serieavsnitt innan jag slocknar här. Känner att ögonlocken redan vill falla, så har på känn att det inte blir nån sen kväll, haha. I morgon ska jag vikariera på dagis, så det blir lite annat än dagens jobb. Kul med omväxling, känner jag! Efter jobbet drar vi till Vörå för att göra en skidträning, jakten på snö är fortfarande i full gång. Ha en trevlig fortsättning på veckan!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar