HE

EN TISDAGSMORGON I SEPTEMBER

Skrivet av Emelie Svenlin 18.09.2018 | 0 Kommentarer

Klockan är halv elva, och jag sitter vid nya köksbordet med en kaffekopp bredvid mig och en podd i öronen. Oslo är mulet och regnigt idag, men det gör egentligen ingenting. Fanny har traskat iväg till skolan, och jag har lägenheten för mig själv. Har precis beställt en klocka från Members, vilket fynd alltså. Blir så glad. Nu har jag suttit och slösurfat ett tag, läst nyheter och bloggar. Ska planera veckan lite, och sen fixa ihop en lunch, tror jag. 

Igår efter frukosten gjorde vi oss i ordning och drog till Bogstadveien för lite stroll. Fanny var ledig, så vi passade på att gå på café och bara planlöst promenera omkring på gatorna. Vi gick in via Zara, ögonshoppade på SamsoeSamsoe (<3) och köpte ett kuddfodral till en av soffkuddarna. 

580BBA82 653C 4D98 8833 282FC69A4542Unknown

Väl tillbaka i lägenheten åt vi middag, och därefter drog jag ut på länk. Det var verkligen så många som sprang i parken vid St Hanshaugen, tror kanske hälften av alla människor jag mötte var ute på joggingtur, precis som mig. Kändes bra på nåt sätt, man blev liksom lite peppad av alla andra. Mys. 

Efter en varm dusch kröp jag upp i soffan med ett täcke, och drömde mig bort med en bok av Camilla Läckberg och vacker pianomusik i hörlurarna. DET är underskattat hörni. Pianomusik, alltså. Jag blev så sentimental, alltså verkligen. Fick helt sjuk pianoabstinens. LÄNGTAR tills jag får sätta mig vid ett piano igen och bara spela. Det ger mig lite liknande lugn som att teckna. Fast ännu bättre. Älskar att bara sjunka in i min egen bubbla och spela utan att tänka på nåt annat. ÅH.

Idag då regnet lugnat sig har jag tänkt dra till Holmenkollen för att göra dagens träning. Det blir klassisk rullskidåkning med FU-intervaller. Ska bli skoj. Andra planer för dagen har jag faktiskt inte. 

Ha det bra!

Bloggen11

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar