HE

EN TRÖTT MÅNDAG

Skrivet av Emelie Svenlin 02.09.2019 | 0 Kommentarer

Måndagen är här, och jag har precis kommit hem från skolan. Jag har varit sååå trött hela dagen, på grund av en natt med väldigt dålig och framförallt ytlig sömn. Imorse hade jag planerat att gå upp lite tidigare än jag hade behövt, bara för att hinna chilla lite och dricka kaffe och så. Det blev inte riktigt så, jag sov i stället en halvtimme för länge, och fick nästan lite bråttom för att hinna till föreläsning. Jaja, jag kom i alla fall till St. Olavs gate och föreläsningssalen i tid. Enda problemet var att föreläsaren inte visste om att hon skulle föreläsa idag 10.15 för oss. Hehe. Så där satt vi, cirka 200 pers, och väntade på en föreläsare som aldrig kom. BRA start på veckan, hörni. Jag gick i alla fall och satte mig på Læringssenteret på Nova och pluggade ett par timmar, tills jag blev så hungrig att det inte gick mer. 

Nu sitter jag och lyssnar på Jennifer och Julias podcast Hypat, medan jag kollar lite nyheter och tar det lugnt. Gillar podden starkt!! Recommend, recommend. Snart ska jag byta om och släpa mig till Holmenkollen. DET känns inte lätt idag, ska jag säga er. En intervallträning står på schemat. Ojojoj. 

Ikväll ska jag bara läsa ett kapitel i familjerättsboken, veckohandla och fixa middag med Fanny. Mer än så hinner jag knappast. Morgondagen kickar jag igång med ett gympass, som följs av föreläsning i familjerätt. På tal om familjen, så saknar jag min fina familj extra mycket idag. Vet egentligen inte varför, men ändå. Världens bästa <3

F314FC23 FFD9 4B99 8FB4 F18FAB7EC432Jag menar, bättre gäng får ni leta efter!!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar