HE

FAMILJEHÄNG I OSLO

Skrivet av Emelie Svenlin 06.01.2019 | 1 Kommentarer

I skrivande stund sitter jag ensam i lägenheten här i Oslo. Resten av familjen åkte hem igen idag på förmiddagen, efter nästan ett dygn i stan. Det har hänt så mycket sedan i torsdags då jag senast bloggade, trots att det bara är två dar sedan.

Vi kom i alla fall fram till Oslo på eftermiddagen igår, efter en båtresa från Åbo till Stockholm och bilresa från Stockholm till Oslo. Påväg hit stannade vi för att shoppa lite mat på svenska sidan, och väl framme packade vi upp en del, innan vi drog vidare till Ikea. Där fick jag en tidig födelsedagspresent, en SÄNG, och lite andra grejsaker. Då vi monterat ihop möblerna och packat upp lite till promenerade vi in till stan, för att fika. Jag har verkligen världens mysigaste familj (Antta, du också <3).

Unknown

Idag på morgonen drog vi till Holmenkollen för att skida lite, och föret var verkligen kanon. Skarpa och fina spår, soluppgång och härligt sällskap. Är verkligen bara helt sjukt tacksam. 

IMG 3252B85DDF0F F474 4C6E A306 F321A41E1C993B55BFF6 B10D 4348 8C97 115211B827BATherese Johaug tränade också på Kollen idag, och Alva fick en fin bild tillsammans med henne. GOALS

Då familjen åkt hem kom Elin över för att hjälpa mig med det sista av uppackningen och städningen. Vi kämpade på i flera timmar, traskade ner till Kiwi en sväng för att köpa nödvändigheter, och städade sedan vidare. Vi blev NÄSTAN klara. Bara dammsugning kvar, men det fixar jag i morgon.

Vi drog i alla fall in till stan, där vi strosade runt och så. Efter kaffe gick vi hem till Elin. Där fixade vi middag och kollade film, innan jag sökte mig hemåt till mig. Sjukt att jag bor här nu? 

E8DBF4C5 E53C 40A9 B59A 23535D322A85

Idag har jag också haft hand om Sevendays story på Instagram, så den får ni gärna kolla in så länge ni hinner! :-)

Morgondagen börjar med en löplänk tillsammans med Elin. Efter det ska jag städa det sista här i lägenheten, redigera vloggen, fota lite så att ni får se hur det ser ut här, samt mentalt förbereda mig på att SKOLAN BÖRJAR???? GALET

Bloggen11

 

Kommentarer

 • Niklas 06/01/2019 7:08pm (10 månader sen)

  Hej Emmi!
  Oj oj, det var händelserik dag ????????
  Häftigt att du har tagit steget och flyttat till Oslo och satsa på skidåkningen ⛷????????????
  Inspireras av människor som vet vad de vill och vågar ta steget ut!!! ????????????
  Det var säkert också speciellt att få se Therese Johaug då du första gången skidar på klassisk mark vid Holmenkollen, jag skulle nog bli lite starstrucked i varje fall ????????????
  Skall bli så spännande och roligt att få följa med din vardag i Oslo här på din blogg ☃️????

  • Emelie Svenlin 14/01/2019 5:48pm (9 månader sen)

   Hej! Så kul att du vill följa mig! :-)

Skriv en kommentar