HE

Februaris hiss & diss

Skrivet av Emelie Svenlin 21.02.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Nu känner jag att det är dags för denna månads hiss och diss, hörni! Har många hissar och få dissar, men det är ju en bra grej, inte sant?

Först vill jag hissa PENKKIS och allt kul det fört med sig. Helt klart en höjdpunkt för detta år, liksom!

Min andra hiss är frisörsalongen HairCompany. Sååååå trevliga människor, bra service och hög kvalitet! Blev verkligen supernöjd med mitt hår. Tipstips!

Den tredje grejen jag vill hissa är vädret dessa februaridagar. Solen har ju tittat fram flera gånger, och vad är nu bättre än det? Jag är en typisk vädermänniska, och påverkas alltid jättemycket av vädret. Solen gör mig så glad!

Månadens första och enda diss är tomheten jag känner, då jag vet att jag snart inte kommer vara kvar i lilla Vörå mer. Hur sorgligt är inte det? Skulle kunna börja gråta bara vid tanken av att flytta härifrån, trots att jag på samma gång känner mig klar här. Åh, jobbiiiiiigt. Kommer sakna allt och alla så otroligt mycket. 

IMG 4547IMG 5108

Nu ska jag traska över till högstadiet med Valtteri där vi ska äta lunch. Sen blir det biologiplugg som vanligt, och då Antta kommer från skolan ska vi köra ett gympass tillsammans. Ha en bra dag!

Bloggen11

Kommentarer

  • Ronja Strömvall 21/02/2017 5:01pm (4 år sen)

    Alltså visst är HairCompany bra? Jag blir också alltid så nöjd! ?

    • Emelie Svenlin 22/02/2017 1:14pm (4 år sen)

      Jaa, alltså sååå bra ju! Är så glad över att du tipsade om det!!

Skriv en kommentar