HE

FEM LISTOR I EN

Skrivet av Emelie Svenlin 02.11.2017 | 0 Kommentarer

Idag är det en helt vanlig torsdag och jag har hittills inte gjort nåt speciellt, bara det vanliga. Jag har gjort ett gympass, lagat lunch, kollat lite Youtube och ska snart iväg till Holmenkollen för att göra dagens andra träning. Eftersom jag överlag inte har nåt annat att skriva om idag, tänkte jag fylla i en lista jag hittade på nouw.com. Tyckte detta var en superbra idé då jag får fylla i flera listor i en och samma lista, hihi.

1. En resemållista

Här har jag såååååå många!! Jag vill besöka Paris, New York, Rom, Maldiverna, Nice, Dubai, Marbella, Santorini, Ibiza, Abu Dhabi, Kalifornien, Hawaii, Florida, Alperna, Venedig... Listan kan göras OÄNDLIG. Jag vill hinna se ALLT!

Abu Dhabi lead xlargeparis attractions xlargeSantorini GreeceBilder: telegraph.com.uk, cheapflightslab.com, foundtheworld.com

2. En läslista

Jag, listmaja som jag är, har ju såklart en lista på telefonen över böcker jag ska läsa. Den listan uppdateras rätt ofta, och den är dessutom superlång då jag egentligen inte läser så mycket. Några böcker som står på min läslista är:
SthlmQueens: Mercedes - Denise Rudberg
Flickan och skammen - Katarina Wennstam

Sex, droger & en DJ - Isabel Adrian
I bunkerläkarens våld - Isabel Eriksson
Till min dotter - Malin Wollin
Djävulen bär Prada - Lauren Weisberger
Millennium-böckerna - Stieg Larsson
Det du inte såg - Patrik Sjöberg med Markus Lutteman

vooksBilder: adlibris.com

3. En shoppinglista

Detta har jag såklart också en lista över på telefonen, hihi. På min lista står både smink, saker och kläder, men ni ska få en blandning av allt detta. 

villha

- College (Kenzo)
- Smoothiemixer
- Dunjacka (SamsoeSamsoe)
- Lackbyxor
- Röd spetsbehå
- Glow Kit (ABH)
- Svart kappa
- Skepparmössa/sjömanskeps (?)
- Parfym (Armani: Si/YSL: Black Opium)
- Hudvårdsprodukter <3<3
- Locktång

4. En bucket-list

Detta tolkar jag som en bucket-list på saker jag vill göra i livet, typ. Denna lista kan göras hur lång som helst, så jag räknar bara upp några punkter som jag kommer att tänka på när jag ser ordet "bucket-list".

- starta eget företag
- studera
- genomföra en Ironman
- jobba som flygvärdinna (<3<3<3)
- göra en egen klädkollektion
- bo i London
- bli så bra som möjligt på min idrott (dvs. bli bäst i världen helt enkelt)
- jobba med drömjobbet

londonBild: realbusiness.com.uk

5. En framtidsmål-lista

Hmmm... Mina kortsiktiga framtidsmål är att prestera bra under den kommande skidsäsongen, söka in till en högskola och sen börja studera till hösten. Detta vill jag göra här i Oslo, i alla fall känns det så nu. Sedan lite mer långsiktiga mål är att ta mig till elitnivå i skidåkningen, jobba med drömjobbet, bo i ett superfint hus i en underbar stad, samt vara genuint lycklig.

Fyll gärna i listan du också, jag tyckte den var hur bra som helst!

Bloggen10

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar