HE

FLYTTDAGEN ÄR HÄR !!!

Skrivet av Emelie Svenlin 03.01.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Nu är vi påväg. Dagen är här, och resan mot Oslo har börjat!!!! YAY. Jag har packat hela dagen, och vi fick plats med allt i bilen. Hur sjukt? Det trodde jag aldrig. Vi åker ner med bil till Åbo, tar nattbåten över till Stockholm och kör sedan därifrån till Oslo. Just nu sitter vi bara och kollar Tour de Ski, medan mamma kör. Mys. 

IMG 3197

Nu dagarna innan detta har jag bara umgåtts med vänner och så, sagt hejdå åt en massa fina människor, firat nyår i Nykarleby med favoriter, spelat volleyboll, tränat, färgat håret, packat, tävlat och planerat. Gårdagen var heeeelt kaotisk, med program från morgon till sent på kvällen. Så kan det gå. Skönt att ha allt på klart nu!

IMG 3196

Jag har tänkt vlogga flytten till Oslo, så vloggen på resan dit kommer komma upp senast på söndag!! Kul va? Nu ska vi bila vidare, ha det!! <3

Bloggen11

Kommentarer

 • kika 05/01/2019 10:57am (17 månader sen)

  Hej! Vad är ett bra medeltal i gymnasiet? Räcker t.ex. 8,7 att komma in på juridik i sverige/norge? Påverkar studentbetygen också? Måste man ha endast L eller räcker det med E? Vad har du tänkt jobba med i framtiden?

  • Emelie Svenlin 14/01/2019 5:53pm (17 månader sen)

   Hej! Jag var verkligen på gränsen då jag kom in till juridik här i Oslo, och tror jag hade 8.8 i medeltal i gymnasiet? Är dock inte hundra. Studentbetygen väger tyngst, och nej, du måste inte ha endast L, men det underlättar ju såklart. Man behöver nog ha rätt höga studentbetyg för att nå upp till poänggränserna och komma in till juridik här i alla fall. I Sverige vet jag tyvärr inte helt hur systemet funkar, men tror det är någon typ av blandning av högskoleprovet och studentbetygen? Vet inte.
   Jag har faktiskt inte tänkt så långt angående jobb, men advokat eller på någon ambassad tycker jag låter sjukt spännande just nu! Känner dock på mig att jag kommer upptäcka massa andra intressanta ämnen och yrken nu under tiden jag studerar och lär mig mer om juridikstudierna :-) Tack för din kommentar!

Skriv en kommentar