HE

FÖRELÄSNINGAR, ADVOKATFIRMA & HOSTA

Skrivet av Emelie Svenlin 30.01.2019 | 0 Kommentarer

Onsdag. Halvvägs in i veckan. Egentligen känns det nästan som veckoslut redan nu, för sista föreläsningen för denna vecka är över och jag har egentligen inget mer skolrelaterat förrän på måndag. Eller ja, kollokviemöte i morgon, men annars ingenting. Det känns skönt!!

AfterlightImage 5

Både igår och idag hade vi dubbel föreläsning i köprätt från åtta till tolv, och det var verkligen otroligt jobbigt, för att vara ärlig. Att hålla sig skärpt och koncentrerad i nästan fyra timmar är en utmaning, så att säga. 

Igår efter föreläsningarna fixade vi en mumsig lunch i form av nachos och sådant hemma hos Anna, innan vi fortsatte vidare på kurs hos advokatfirman Sands. Föreläsarna där var väldigt duktiga och inspirerande. Vi fick massa pizza och godsaker också, och det slår ju aldrig fel, hehe. Kursen höll på i cirka fyra timmar, så mot slutet blev det väldigt kämpigt med att ens hålla ögonen öppna. Dagen hade varit väldigt lång och krävande, trots allt. Vi grejade det, och jag hann hem en sväng, innan jag och Fanny drog iväg på en grupptimme i dans. Bra avslutning på en fullspäckad dag!

E1E9FAAD AA45 4211 B3F5 0AA6CC18D2A1Galet fullt i kalendern, vecka efter vecka. Jaja, tänker att jag tar det dag för dag. Det funkar rätt så bra.

Idag har jag inte varit lika effektiv. Dagen började, som nämnt, med två föreläsningar. Då vi kämpat oss igenom dem hämtade vi våra medlemskort från Juristföreningen, och därefter hämtade jag ut ett paket från posten. Paketet innehöll försenade födelsedagspresenter hemifrån <3<3<3 DET gjorde min dag, som ni säkert förstår! Paketet innehöll en stickad tröja (som mamma SJÄLV stickat <3), karameller och en t-shit från Ganni. Allt var SÅ fint.

Jag har väldigt besvärlig hosta för tillfället, så idag ska jag försöka kurera mig, för att bli frisk så fort som möjligt. Annat jag har tänkt få gjort idag, utöver att bli frisk då, är att tvätta, läsa lite köprätt, ordna upp i anteckningarna och hänga med Fanny. En skön och välbehövligt lugn eftermiddag och kväll väntar, med andra ord! 

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar