HE

(förra) VECKANS LISTA: Julklappslistan

Skrivet av Emelie Svenlin 19.12.2017 | 1 Kommentarer

Jag missade förra veckans blogglista på Sevendays, men ville ändå fylla i den, så här kommer mina svar på julklappslistan! Veckans blogglista handlar om det man antingen hatar eller älskar: julklappshetsen.

Jag tycker att julklappar är: roliga att köpa och underbara att ge bort!

Ge eller få: Klart det är kul att få, men jag gillar ändå mer att ge julklappar. Att se andra människor bli glada över något man gett, det är så fint! 

Det här önskar jag mig i år: smink, kläder och inredning är alltid välkommet! 

Ett säkert kort att köpa till en förälder: Hmm... Nån inredningspryl eller nåt användbart att ha i hemmet? Till mamma funkar alltid ett klädesplagg, men pappa är inte alls lika lätt att köpa till.

IMG 4570

Den svåraste personen att köpa julklappar till är: helt klart pappa! Det känns som om han har allt han behöver, och det han inte har behöver han inte. Sjukt svårt att köpa julklappar till honom, så är det varje år!

Årets julklapp är elcykeln. Min åsikt om det är: Jag har verkligen ingen som helst åsikt om den saken, haha. Jag tar hellre emot andra grejer än en elcykel, om man säger så. 

Då börjar jag köpa julklappar: Ibland kan jag börja hur tidigt som helst, och ibland är jag ute sista dagen. I år köpte jag första julklappen i slutet av november, och kommer köpa sista julklappen dagen innan julafton känns det som. Gillar ändå bättre att vara ute i tid och inte behöva stressa.

Mitt bästa julklappstips: nåt kreativt! Gör nånting själv eller köp nåt personligt. Det uppskattas alltid av alla!

IMG 4371

En person som varit extra snäll i år: Mamma och pappa är alltid värda så mycket, och jag vill kunna ge dem allt!! <3

Idag började jag dagen med att åka en sväng in till Karleby med Fanny, igen, hihi. Vi fixade några ärenden och kollade inredning till Fannys rum. Efter det åt jag en snabb lunch hemma, gjorde en kort intervju till Vasabladet per telefon, och sen bar det av till högstadiet här i Kronoby. Där mötte jag upp biologi- och kemiläraren jag ska vikariera efter jul, för att gå igenom lite vad jag har framför mig. En hel del, kan jag meddela. Kul ska det ändå bli att vara lärare igen! Jag kommer vikariera i Ådalens hela januari och sen i februari fram till sportlov. 

Ikväll har jag gjort en längre skidlänk med familjen (minus Antta), kollat några avsnitt av SVT:s julkalender (har en hel del avsnitt att se, då jag började så sent) samt ätit middag. Senare kanske det blir lite mys med Fanny, och så hade jag tänkt redigera vloggen från förra veckan också. Ha det bra!

Bloggen11

Kommentarer

  • ~ 22/12/2017 12:00am (3 år sen)

    Har ni slutat podda?

    • Emelie Svenlin 26/12/2017 11:43am (3 år sen)

      Nej, det har vi inte, det har bara blivit en ofrivillig paus, då det varit rätt mycket på senaste tiden :-) Podden börjar publiceras igen inom kort!

Skriv en kommentar