HE

FRÅN LÄGER TILL LÄGER

Skrivet av Emelie Svenlin 11.12.2017 | 0 Kommentarer

Nu har vi gjort oss hemmastadda här i vår fina stuga i Vuokatti. Här ska vi bo de närmaste dagarna, närmare bestämt hela kommande vecka. Vi bilade iväg från Lappland efter lunchen, och turades om att köra. Det gick hur bra som helst, såklart, haha. 

Väl framme slängde vi bara in alla väskor i stugan och åkte till butiken för att veckohandla. Ska bli så skönt och mysigt att bo här och bara skida och chilla, och sen tävla!! Yaaaas.

Ikväll har vi tvättat massa kläder, ätit tortillas, fyllt i våra träningsdagböcker och packat upp. Jag tycker faktiskt vi har varit rätt duktiga som tog tag i allt direkt, liksom. Nu har vi bara en tvätt kvar att fixa och sen hade jag tänkt hinna ha lite spa också innan det är sovdags. 

I morgon väntar endast en träning för min del, så planen är att sova ut, äta lunch och göra träningen på eftermiddagen. Det känns behövligt och väldigt skönt! Jag har dessutom bara en lätt grundträning på programmet, då denna vecka innehöll rätt många och tuffa träningar. 

IMG 5778

Nu ska jag skriva ihop en liten text till föreningstidningen om vår Oslo-vistelse tillsammans med Fanny, sen ska vi hänga lite tvätt och efter det är det väl sovdags. Ha det bra! 

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar