HE

FREDAGSKÄNSLAN & LONDON

Skrivet av Emelie Svenlin 06.03.2020 | 0 Kommentarer

Det måste ju vara det bästa med att ha rutin och vardagar? Fredagskänslan. Bästa känslan. Som jag gillar den. 

Just nu sitter jag i läsesalen i skolan och har precis förberett inför tisdagens kurstimme i mänskliga rättigheter. Tidigare idag hade vi sista föreläsningen i statsrätt, och sedan dess har jag suttit här och läst tortyrkonventioner och bestämmelser. 

Veckan som gått har varit ganska full av program. Jag har haft lektion från åtta på morgnarna, och sedan föreläsning fram till två på dagarna. Utöver det har jag pluggat på egenhand, tränat (alternativt), ätit middag med vänner, varit på stand up impro-show och på James Bond-temafest. Händelserik, men kul vecka!! 

Nu ska jag packa ihop mina saker här och traska vidare till gymmet. Ska göra en klassisk styrketräning, innan jag tar mig hem via butiken. Hemma ska jag tvätta lite, städa och ta det lite lugnt för mig själv. Sedan ska jag packa också, för imorgon bitti (sjukt tidigt) drar vi till LONDON!!!!<33 Wihoo. Planet går 0745, så blir tidig väckning. Programmet för London är klart, och vi kommer hänga med advokatfirman vi åker dit med, gå på stan, äta god mat och GÅ PÅ MATCH. Chelsea - Everton, VIP. Väldigt trevligt. Gratis är gott, hehe. Tror liksom inte det kommer ske så många fler gånger att man FÅR VIP-biljetter till en sådan match? Ska N-J-U-T-A. Ignorerar risken för att matchen kanske spelas inför tomma läktare. Det är INTE ett alternativ i mitt huvud för tillfället. Vi hänger i London fram till måndag kväll, och landar i Oslo igen kring elva på måndag kväll. Tisdagen kickas igång med lektion i mänskliga rättigheter redan 0815 för min del, så därför har jag redan nu förberett uppgifterna inför den timmen. Blir ingen lätt dag, det vet jag redan. Men länge till det!! Först LONDON <3

IMG 6047Från min enda snabbtur i London 2017. Vi mellanlandade och spenderade ca 6 timmar på stan, haha. 

Ha ett fint veckoslut <333

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar