HE

FREDAGSTÅG

Skrivet av Emelie Svenlin 07.12.2018 | 0 Kommentarer

Just nu sitter jag på tåget påväg ner mot Helsingfors. Jag ska spendera veckoslutet tillsammans med Ida där, vilket ska bli SÅ KUL. För tillfället befinner vi oss i Tammerfors, så det är nån timme kvar här ännu. Vi har planerat in en massa roligheter inför dessa två dagar, och jag är verkligen supertaggad. Wiiiiie

IMG 3987

Idag började dagen tidigt med en löplänk tillsammans med mamma och pappa. Efter det kollade jag (såklart) SVTs julkalender, innan jag drog till jobbet. Fick spendera arbetsdagen med härliga 1-, 2- och 3-åringar, och tiden bara flög iväg. Efter det åkte jag i princip raka vägen till redskapsgymnastikträning, och sedan blev det packning och middag. Vi hann också med lite familjemys på ett café, innan jag hoppade på tåget. Bra dag, med andra ord!

Gårdagen, Finlands 101-års dag, började jag i skidspåret i Vörå. Det var jag inte ensam om, så att säga. Förståeligt dock, för både spåret och vädret var alldeles underbart. Jag och pappa gjorde en tuffare FU-träning på klassiska skidor, och det gick helt okej. Inte super, men absolut inte dåligt heller. Skönt att köra lite hårdare i alla fall! Då vi kommit hem tillbringade jag resten av dagen med att JULSTÄDA. Hela huset ska tydligen poleras, så jag var så illa tvungen att dra mitt strå till stacken. Då det var klart Facetimeade jag med bästa (och saknade) Fanny tills jag somnade <3<3!

Nu ska jag kolla serier och fördriva tid. Ha ett prima veckoslut!! Kram 

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar