HE

fredagsupdate

Skrivet av Emelie Svenlin 08.06.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Jag är här igen hörni! Redan, hihi. Senast jag kikade in var i måndags, så nu kände jag att det började vara dags för en liten update igen, fredagen till ära. 

Just nu sitter jag bara i mitt rum och lyssnar på musik, har precis tränat och ätit lunch och ska snart tagga till och hitta på nåt vettigt att göra. Skämt åsido. Drar väl till Fannys eller nåt. Tillräckligt vettigt det, tycker jag. För tillfället är mamma, pappa och Alva bortresta, så jag och Antta har huset för oss själva (ja, mamma, vi hittar på massa dumheter). 

Igår började jag dagen med träning, sen hämtade jag Antta från hennes jobb och skjutsade henne till Karleby. Därifrån åkte jag vidare till Jakobstad för att kika in på mitt jobb och lära mig lite nödvändiga grejer. Jag får börja redan på måndag, så det blev tidigare än det först var tänkt, men det passar mig fint. Dessa veckor innan midsommar jobbar jag bara två dar i veckan, så man kan nästan säga att jag har semester ändå. 

0806

Tisdag och onsdag bestod av träning, en sväng till Jakobstad, en lugn kväll med Fanny och Elin, mys med Antta och så en del små ärenden.

Nu tror jag Ida snart kommer hit och håller mig sällskap, och sen får vi se vad denna fredagkväll har att erbjuda. I morgon ska jag spela två matcher (alla bara vah?), haha. Jag har alltså knappt ens rört en fotboll på ett år (eller mer), men kände ändå att match e kul, så varför inte? Det är korta matcher och mest på skoj, så jag ser supermycket framemot det, för att vara helt ärlig. Har saknat fotbollen sjukt mycket, då jag inte spelade alls förra sommaren. Får väl räkna med att varje passning blir fel och alla skott misslyckas, men så är det. Kul ska det bli ändå. Jaja, vi hörs! <3

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar