HE

FROSTIG FREDAG

Skrivet av Emelie Svenlin 26.10.2018 | 0 Kommentarer

Idag började jag dagen med att dricka kaffe tillsammans med mamma vid Optima. Nån timme senare traskade jag över till Bros, och där spenderade jag sedan timmarna fram till fem.  Promenaden till butiken var så sjukt härlig. Luften var fräsch och kall, det låg lite snö på marken och frost på träden. Jag sken ikapp med solen där jag gick omkring med favoritmusik i öronen. Jaja, det om det. Sedan kom mamma med kaffe och bulle också, söt som hon är <3

IMG 1016AfterlightImage 4

Ikväll har jag testat lite outfits inför morgondagens förlovningsfest (wiiiie<3) och tränat. Dagens träning bestod av intervaller på stakmaskinen vid Tössbacken, då jag fortfarande ska vara försiktig med foten. Det blev svettigt som bara den, men rätt skönt att känna att man gjort något typ? Hade Alva som sällskap, vilket jag var väldigt tacksam för, eftersom jag hatar att vara ensam vid skidstugan sent på kvällarna. Det känns bara kusligt och obehagligt. Pappa tyckte jag var löjlig, haha. Sånt man får ta då man är en räddhare som dessutom är mörkrädd. Stabilt. 

IMG 1027

Morgondagen börjar för min del med jobb i stan från tio till tre, sedan en snabbhetsträning och därefter förlovningsfest. Helt fullspäckad dag, så att säga. Kul ska det bli i alla fall!
Nu ska jag krypa under täcket och kolla några avsnitt av Vår tid är nu, innan jag börjar sova. Ha ett fint veckoslut nu, kram på er!

AfterlightImage5

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar