HE

fullt upp

Skrivet av Emelie Svenlin 31.01.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

För tillfället har jag helt fullspäckat schema, hela tiden. Idag har jag varit i skolan från 8.40 och kommer vara kvar fram till klockan tre. Hade tyskaprov på morgonen, så började dagen med det. Det gick sådär, inte alltför positiv känsla inför skrivningarna, om man säger det så. Direkt efter skolan idag har jag träning och sen ska jag spendera resten av kvällen med näsan i biologiboken. Har prov i biologi 4 nu på torsdag, så ska plugga in det lite extra. 

DSC00090Mitt liv just nu. Choklad och pluggande. Laaajvet. Nej, det är det inte. Usch, rätt jobbigt faktiskt. Motivationen är inte på topp, om jag ska vara ärlig. 

Annars ligger jag lite efter i min biologiläsning, borde börja räkna matte inför skrivningarna och har ännu inte tagit tag i hörförståelseövningar i engelska. Känner att jag drunknar i skola för tillfället. Usch. Borde dessutom söka sommarjobb och har ingen aning om vart jag ska söka. Gissar det blir som alla andra år, man ringer runt till tjugo olika ställen och eventuellt får ett enda jobb. Om ens det. Tips mottages mer än gärna!

Sen har jag en massa smågrejer att göra, som bidrar alldeles tillräckligt till stressen. Vill inte veta vilken nivå min stress ligger på om några veckor då skrivningarna drar igång. Fy. Nåja, nu ska jag sluta klaga. Gymnasiet är ju faktiskt frivilligt. Höhö. 

Nu ska jag iväg på psykologilektion. Tänkte bara kika in här en snabbis, för att uppdatera er lite. Och klaga lite. Förlåt, hörni. Jaja, nu ska jag iväg påriktigt. Byeeeee.

Bloggen22

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar