HE

håller knappt reda på dagarna

Skrivet av Emelie Svenlin 03.01.2017 | 0 Kommentarer

Vi har fortfarande jullov och jag har helt klart börjat tappa koll på vilken dag det är, haha. Skönt ändå! I skrivande stund sitter jag i bilen påväg hem från Vetil där vi har gjort dagens träning. Att få träna igen är så otroligt skönt, man förstår nog inte hur mycket man hinner börja sakna det bara på nån vecka. Dagens träning gick bra. Det var första FU-träningen efter förkylningen, bortsett från tävlingen i lördags då. Tävlingen gick för övrigt ungefär som jag väntat mig, kroppen var trög och trött och andningen rätt tung, men jag hann i alla fall bli så frisk att jag fick tävla en gång innan veckoslutets tävlingar i Lahtis.

Tillbaka till dagens träning då. Jag hade två rätt korta drag i FU-fart och tyckte jag gjorde det bra. Andra draget gick några sekunder fortare, men så är det för det mesta. Rolig bana och bra skidor, då kan det inte bli dåligt. Nu flödar endorfinerna och jag känner på mig att det här kommer bli en bra dag.

När vi kommer hem ska vi kolla Tour de Ski, äta lunch och sen ska jag göra mig i ordning för modellfotografering med Photomoments-Anders. Är så taggad, det ska verkligen bli grymt kul!! Efter fotograferingen åker jag och Valtteri vidare till Oravais där jag spenderar kvällen och sen största delen av morgondagen. Ska dra en träning till juniorerna där i morgon kväll innan jag åker hem till Kronoby för att packa inför tävlingarna. 

Igår sov vi länge, såg film och gjorde en träning i Kokkola. Sen läste jag lite biologi, valde outfits inför dagens fotografering och fixade naglar och sånt. 

Jullovet överlag har varit mysigt, tycker jag. Jag har umgåtts med släkt, familj, vänner och pojkvän och haft många fina dagar. Ätit god mat och sovit länge på morgnarna har jag också gjort. Shoppat lite på mellandagsrean (inlägg om mina "fynd" kommer upp i ett senare inlägg), bland annat en sketch book som använts rätt flitigt. Sen kunde jag ju börja träna igen också. Vi har haft ostbrickekväll med tjejerna i Kronoby, jag har firat nyår med Vöråmänniskor och träffat andra bekanta. Har haft ett riktigt lyckat lov!
Hoppas ni också haft ett mysigt och roligt jullov!

IMG 4722

Nu är jag verkligen redo för det nya året, ska göra det till bästa året hittills. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar