HE

happy thursday

Skrivet av Emelie Svenlin 23.08.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Just nu sitter jag på ett café i stan och inväntar jobbdagen. Hittills idag har jag hunnit med ett läkarbesök, kaffe med mamma och ett snabbt besök till stället jag ska jobba på några dagar nästa vecka. Klockan är bara 10.20??? Heja jag. 

IMG 3617

Jaja, hos läkaren konstaterades det i alla fall att det är magnetröntgen som gäller angående knät. Bra att ta tag i problemet så snabbt som möjligt känner jag. Det suger dock att vara skadad, jag blir galen på sånt här. 

Idag ska jag jobba några timmar i Bros outlet, och sedan vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir väl styrketräning eller nåt annat som inte belastar knät. Kul. 

Gårdagen bestod av jobb, en snabb tur på stan med mamma, besök hos fysioterapeut, samt ett långt och välbehövligt telefonsamtal med saknade Fanny. Vi funderade på att börja podda igen, det kunde bli rätt intressant då hon befinner sig i Oslo och jag här? Jaja, hursomhelst, en helt basic och bra dag hade jag i alla fall. Inte mer än så. 

I morgon är det äntligen fredag, wihoo. Jag börjar fredagen med jobb från elva till fem, och efter det ska jag och Antta fixa fransarna, innan det är dags för tjejkväll med saknade vänner. Hur bra fredag? Fullt upp från morgon till kväll, precis som jag vill ha det. 

Ha en bra torsdag!!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar