HE

HAR JAG VARIT MED I PARADISE HOTEL?

Skrivet av Emelie Svenlin 21.09.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Alltså, under tiden vi har bott här i Oslo har jag redan träffat på flera "kända" personer bara i vårt område, hur coolt är inte det? 

aaaaaBilder: thepicta.com, fischersports.com, harrystyles.eu, twitter.com

1) En dag då jag satt och väntade på trikken kom Even (Henrik Holm) från Skam gående förbi för att hyra en bysykkel. Casual.

2) Då jag var på jobb en dag för nån vecka sedan gick först Fabian (Kristine Ullebøs pojkvän) förbi, och sen går plötsligt hon också förbi mig på gatan. Så sjukt. Jag har följt hennes blogg i såsåså många år, och läser den varje dag. 

3) En gång på trikken på väg hem från stan ser jag Chris (Ina Svenningdal) från Skam sätta sig några säten framför mig.

4) Och så, på gymmet, kom då plötsligt ursnygga skidåkaren Niklas Dyrhaug in. What is going oooooon???

Haha, vet att jag låter som värsta fangirl här, men är nog lite starstruck ändå. To be honest. 

En kul grej är också att då jag fortfarande jobbade med mitt förra jobb hände det två gånger att folk kom fram och frågade om jag varit med i Paradise Hotel Norge. Först var det två tjejer på kanske 13 år som gick förbi 3-4 gånger och sen slutligen kom fram och blygt frågade något i stil med: "ursäkta, jag bara måste fråga om du har varit med i Paradise? Du liknar en tjej därifrån jättemycket". Jag bara what, hahaha. De var så söta.
Andra gången var det ett killgäng i min egen ålder som länge stod och kollade och diskuterade, tills de till slut kom fram och frågade något på norska i stil med: "Hej, vi bara måste få veta om du har varit med i Paradise Hotel? Du är sjukt snygg och liknar en därifrån väldigt mycket". När jag svarade nekande på den frågan var följdfrågan: "Men då har du en syster som har varit med?". Härligt att se ut som en PH-deltagare. Life goals. Not. Jaja, lite roliga situationer ändå. Min kollega dog nästan av skratt sen, så han hade kul i alla fall. Bra det. Om ni har nån aning om vem det är jag tydligen liknar så får ni gärna informera mig om saken. Hade varit lite kul att veta. Hehe. 

PHDK Landscape2Bild: Viaplay

Idag började jag i alla fall dagen med att gå till gymmet med mina roomies, där jag körde ett längre pass. Då vi kom hem igen var vår dörr till lägenheten helt borttagen, då den skulle bytas. Timmarna som följde bestod av oljud och massa byggkillar som fixade med den nya dörren, och plötsligt kring klockan tre sa en av dem till Elin att dom är klara för dagen och att vi blir tvungna att vara utan lås fram till måndag då det tydligen blivit nåt problem med insättningen av låset. Vi kollade sen på dörren och konstaterade att vi alltså fått en ny dörr, men inget lås, vilket betydde att vår dörr hade ett hål där låset skulle sitta. Kul. Utan lås fram till MÅNDAG. Tryggt och så vidare. Jaja, det löste sig fint då vi kontaktade disponenten, som i sin tur kontaktade byggfirman, så nu har byggarna precis varit här igen och satt in låset. Great. Jag hade precis hunnit klä på mig efter duschen och träning nummer två då de klampade in här, haha. Kul i alla fall att jag hunnit slänga på mig lite kläder. 

Nu sitter jag i soffan och ska kolla lite serier, innan det blir dags att börja koka ihop lite middag. Ikväll ska vi äta batatsoppa, så det ska jag röra ihop tills Fanny och Elin kommer hem. Mmmgott.

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar