HEALTHY WEEK

tisdag 17 oktober 2017 - 13:06 | 0 Kommentarer

Den här veckan har vi bestämt oss för att äta nyttigt och vegetariskt. Typ. Vi, impulsiva som vanligt, kom på att vi vill ha en sån vecka nu, så sagt och gjort, vi gjorde matlista och gick sedan till butiken för att veckohandla. Denna vecka blir det alltså ägg och gröt till frukost, soppa eller sallad till lunch, sen middag och så smoothie som kvällsmål. Frukter är mellanmålet. 

mat

Några av rätterna vi har planerat är zucchinibiffar, batatsoppa, rödbetsbiffar, laxsallad och tomatsoppa. Är sååååå peppad och taggad på allt detta, ska faktiskt bli hur kul som helst! 

Hittills har vi hunnit äta bulgursallad (sjukt gott och superenkelt att tillreda!!) och sen också lax och sparris. Idag ska vi äta batatsoppa till lunch, och det vet jag redan att är supergott, så det ser jag fram emot!

Vår bulgursallad innehöll bulgur, stekta champinjoner, gurka, ruccola, sallad, sötpaprika, majs och linfrön. Lätt som en plätt. 

Nu är det ju absolut inte så att vi på något sätt äter väldigt onyttigt överlag och därför vill hålla en "healthy week", vi kände bara för att få lite omväxling och testa något nytt. Känna oss lite fräscha, liksom. Vi gör heller inte detta för att gå ner i vikt (det går ju absolut inte på en vecka heller, såatteh) eller något sånt. Obsobs. 

Bloggen10

Kategorier:

Allmänt Oslo

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.