HE

HEJ FRÅN FEBERFRI EMELIE

Skrivet av Emelie Svenlin 19.01.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Nu har jag legat sjuk i ordentlig feber sedan i tisdags (?), och börjar ÄNTLIGEN vara på väg att bli frisk igen!!! Tänkte att det kunde vara kul att kika in här, har liksom inte haft ork till mycket annat än att ligga på soffan och dricka vatten senaste dagarna. Idag har varit min första "feberfria" dag, och jag hoppas verkligen det håller i sig. Ska ta det lugnt och fint nu i alla fall!F1D9E760 E447 4BD6 B0EA 3BE67D04C422Fredagsmyset blev Pepsi Max, ibuprofen och vindruvor. Typ det enda jag kunde tänka mig att äta, haha. 

Som tur har vi bara haft några få föreläsningar i skolan under veckan som gått, och dem har jag med nöd och näppe fixat att kolla igenom via datorn, så hänger egentligen med ganska bra, trots allt. Har inte läst nån teori alls, men tänker att jag hinner. Vi är ju faktiskt bara inne på första riktiga skolveckan ännu. Ingen panik, *försöker desperat intala mig själv*. 

I skrivande stund sitter jag i köket med Fanny, har precis planerat veckan i kalendern (nörd, jag vet, men det ÄR en av mina favoritsysselsättningar att sitta och planera i kalendern<3) och snart ska vi fixa en sen middag. Matlusten söker också sig tillbaka sakta men säkert, vilket känns skönt. 

Inkommande vecka består av föreläsningar i statsforfatningsrett, kurs i samma ämne, en obligatorisk kurstimme i kildesøk, Hoppeslipp-event på Frokostkjelleren, min FÖDELSEDAG (!!!) och förhoppningsvis träning igen! SAKNAR att röra på mig. Helt sjukt. Tror inte ni fattar hur galen man blir av att ligga i sängen och slöa så många dagar som jag gjort nu??? Rastlösheten har varit, och är, olidlig. 05FFD195 BDC0 4CD9 8A6A 6E6CBCF6D559Som ni vid det här laget har förstått så har jag knappt varit utanför dörren under dessa dagar, max till apoteket för att köpa mer värkmedicin, typ. Därav bilderna också. Har seriöst tagit två bilder. Det är dessa i detta inlägg :)))) Nu är det middagsdags, ha en fin kväll!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar