HE

HELSINGFORS & VINTERFERIE

Skrivet av Emelie Svenlin 17.02.2020 | 0 Kommentarer

Måndag. Ny vecka. Jag har landat i verkligheten igen efter några superhärliga dagar i Helsingfors. Denna vecka har vi vinterferie, alltså sportlov (?), så jag har noll skola på hela veckan?? Väldigt trevligt. Ska såklart plugga lite på egenhand ändå, men en väldigt chill vecka på inkommande angående skolgrejer. 

I torsdags på kvällen flög jag från Gardermoen till Helsingfors. Fick finaste mottagandet på flygplatsen. Dagarna i huvudstaden bestod av god mat, massa mys, kompishäng (<3), lite shopping, café och en hel del annat skoj. Levde typ i en bubbla av bra energi. Sjukt trevligt. 611D4B8C FDA9 407A B6AB FD9629490B39Idag har jag störtat in i verkligheten igen, och trots att jag inte har pluggat så har jag ändå planerat veckan, veckohandlat, tvättat och packat upp. Lite duktig ändå, hehe. När Fanny kommer från skolan ska vi fixa middag, och sedan har jag planerat dra till gymmet för att springa på löpmattan i nån timme. Chillträning på programmet, så att säga. 

03BEEF42 76EA 4F67 9BB1 E41A745F9997Min och Fannys mysiga pre-vändagsbrunch i onsdags. Lyxstart på dagen <33

I morgon tänkte jag börja dagen med en skidlänk, om spåret ännu är i skidskick på Holmenkollen. Har inte koll på saken för tillfället. Annars blir det väl löpning, I guess. Känns dock väldigt konstigt med snöbrist i FEBRUARI? Nånting är ju allvarligt fel, tänker jag. Hur som helst, dagen fortsätter med folkrättsplugg i en av läsesalarna på Domus Juridica, och sedan är planen att gå på danstimme på Athletica (<3). En bra dag på kommande, med andra ord. 

Ha en fin vecka, så hörs vi!

Bloggen11

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar