HE

HÖSTFÖRKYLNINGEN SLOG TILL

Skrivet av Emelie Svenlin 04.11.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

I skrivande stund ligger jag i sängen. Här har jag legat hela dagen, bortsett från en promenad till apoteket och upp hit tillbaka. Igår kväll fick jag känningar i ena örat, en smärta som förvärrades för varje timme som gick. Natten var helt förfärlig. I ren desperation och efter att ha googlat runt efter hjälp ringde jag pappa vid två för att få tips på något som skulle lätta på smärtan. Usch, hade så fruktansvärt ont. Jag sov sjukt lite och visste knappt vart jag skulle ta vägen på grund av smärtan och trycket i örat. Antar att det är öroninflammation som slog till, i samband med höstförkylning. Usch. För tillfället rullar jag på värkmedicin. Utan det hade nog inte detta blivit till nånting alls. Det är ju helt galet hur ont det gör? Kan liksom inte ligga ner, så sitter här under täcket och svettas och fryser om vartannat. Underbar måndag, hörni. 

Som tur är har jag inget i skolan varken idag eller i morgon, så ska fortsätta ligga i sängen och försöka kurera mig. Det stressar förstås, eftersom jag planerat plugga och sånt då jag är ledig. Hade också tänkt träna två gånger både idag och imorgon, men det får jag glömma. ÅH. Jag hatar verkligen att vara sjuk. Är redan rastlös och frustrerad, och det har inte ens gått en hel dag. På samma gång orkar jag absolut ingenting annat än att bara ligga här, så det är ju lite jobbigt. Vill göra massa, men orkar ingenting. Härlig kombo. 

Veckoslutet som gick bestod av träning, plugg, stroll på stan, häng med Fanny och ostbrickemys framför film. Känner att fredagsmyset steppades upp ordentligt med Tuc-kex, brieost, vindruvor och Pepsi Max. Helt perf <3676E7FDE A2CB 4968 84C2 84AF86D98594IMG 2225Nu ska jag fortsätta kolla Varg Veum på Netflix. Det är typ det jag har krafter till idag. Känns sådär. ÅÅÅÅ. Jaja, snart kommer Fanny hem från skolan, så då ska vi fixa nån typ av lunch/middag i form av batatsoppa. Det gör ont i örat när jag tuggar, så vi kör lättuggad mat idag. Ha en fin vecka!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar