HE

HÖSTLISTAN

Skrivet av Emelie Svenlin 30.09.2018 | 0 Kommentarer

Nu är ju faktiskt hösten här på riktigt, och vad passar då bättre än att fylla i en höstlista? Denna hittade jag på ratata.fi. 

Vad är dina mål i höst? 
Oj, har verkligen inte funderat på mål inför hösten. Men ja, det får nog bli då att jobba på mig själv på alla plan och tänka mycket på MIG och hur JAG mår och vem JAG är. Det känner jag är ett fint mål.

Vad ser du mest fram emot? 
Just nu vet jag faktiskt inte. Har egentligen inga planer inför just hösten, ska bara jobba så mycket som möjligt och träna däremellan. Men det är väl all höstmode, i såna fall. DET är en favorit under hösten. Sedan ser jag också framemot glöggsäsongen, hihi <3

Vad blir ditt mest använda plagg i höst?
Lätt min nya höstkappa från Filippa K!! Har verkligen LÄNGTAT efter att få börja använda den, och nu är det äntligen dags!!!! <3 Wiiiiie.

s

Känner du dig klar med sommaren? 
Jag är absolut klar med sommaren, och välkomnar hösten med öppna armar. Hur mycket jag än älskar sol, sommar och stranddagar, så känns det ändå väldigt skönt att hösten och en nystart kommer. Blir så peppad och taggad på allt på hösten. Ja, och modet!!!! <3

Hur såg din höst ut för ett år sedan? 
För ett år sedan spenderade jag hösten i Oslo med mina bästa vänner. Det var bästa hösten hittills, och det var också då jag blev kär i Oslo, hihi. Lite annorlunda höst detta år dock. 

Hur såg din höst ut för fem år sedan? 
Hmm, fem år sedan... Då var jag alltså femton? Hade precis börjat nian, om jag inte räknar helt fel? Då bestod hösten av skola, träning, jag var mitt i ett väldigt destruktivt förhållande och mådde SÄMST. Hade noll träningsmotivation och grät varannan kväll på grund av detta förhållande jag befann mig i. Minns inte mycket av denna period, men det jag minns gör ont. 

Vad var bäst och sämst med sommaren? Det bästa måste nog varit vädret, tror rätt många håller med? Det var ju verkligen helt underbart att värmen kom till Finland, och att man på riktigt blev lite solbränd. Sen hade jag nog lätt bästa sommaren i mitt liv, umgicks massa med vänner, hade perfekta sommarkvällar och levde livet. Fick dessutom jobba på en plats jag trivdes så fruktansvärt bra!! Underbar sommar, det var det verkligen. Det sämsta vet jag inte ens? Det säger ju ganska mycket om min sommar. 

Idag är det söndag, och jag har dragit på mig en förkylning. Idag ska jag verkligen bara ta det lugnt, bli frisk och ställa om inför en ny vecka. Gårdagen började jag med att dra en barmarksträning och sedan en cirkelträning för Åsarnas juniorer. Efter det åkte jag och pappa till Nedervetil för att kolla Myrans damers match, och sedan åkte vi till Karleby på kalas på kvällen. Nu ska jag ta en promenad för att få lite frisk luft, och sedan ska jag fortsätta kolla serier och fokusera på att få förkylningen ur kroppen. Ha en skön söndag hörni!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar