HE

I MINA LURAR

Skrivet av Emelie Svenlin 16.08.2018 | 0 Kommentarer

Denna torsdag till ära vill jag dela med mig av några låtar som för tillfället ligger på repeat i mina hörlurar. Jag har snart lyssnat för mycket på dessa, så borde ta tag i att hitta lite ny musik, men det kräver engagemang, och det har jag inte riktigt tagit mig tid för nu. Jaja, hur som helst, här kommer låtarna:

1

1. Still - Hov1
2. Imprint - Felix Sandman
3. Beautiful (feat. Camila Cabello)

2

1. Eastside (with Halsey & Khalid) - Benny Blanco
2. 24sju - Chris Kips
3. No BFs (feat. Ty Dolla Sign) - K'ron

3

1. Sicko Mode - Travis Scott
2. Whenever (feat. Conor Maynard) - Kris Kross Amsterdam
3. Too Much (feat. Timbaland) - Zayn

 

Varje gång jag listar låtar jag gillar slås jag av hur varierad musiksmak jag verkligen har. Jag menar, Felix Sandman och Travis Scott gör rätt så olika typer av musik? Jaja, jag är en all-lyssnare kan vi helt enkelt konstatera. Bra så. Hov1 är dock en alltime favorite. 

Idag har jag jobbat, men hade så kul på jobbet att jag knappt ens märkte att jag arbetade? Hur bra? Trivs verkligen så otroligt bra på mitt jobb, vill alltid ha det såhär!! <3 Efter jobbet gjorde jag en träning på cykel, något det lär bli mer av under de kommande dagarna. Då jag besökte fysioterapeuten igår konstaterades nämligen en ledbandsskada i knät, så vi får se vad detta blir till. Pissjobbigt att vara skadad, det måste jag ändå erkänna. Jag har dock släppt tillräckligt med tårar över den saken redan, och det hjälper ju faktiskt inte heller att gråta, så det gäller bara att bita ihop och jobba på. Det känns dock fruktansvärt orättvist ändå, men det är heller inget jag kan göra något åt. Vissa är tydligen mer skadedrabbade än andra. 

Hur som helst, i morgon är jag ledig från jobbet. Jag börjar dagen med ett besök hos fysioterapeuten igen, och ska sedan på lite småshopping, innan jag styr kosan mot Nykarleby. Där ska jag och Elin göra en rullskidträning tillsammans, innan det är dags för fredagsäventyr. Åh, som jag längtar! <3 Ha ett riktigt fint veckoslut nu, bästa ni!

Bloggen11

 

 

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar