HE

IBLAND GÅR TRÄNINGEN BARA SKIT

Skrivet av Emelie Svenlin 17.10.2018 | 1 Kommentarer

Yay, det är onsdag, jag är tillbaka med träningen och det känns bara allmänt bra! Ni vet, dagar som på nåt sätt bara har en fin stämning över sig, inget speciellt, bara bra. En sån dag har jag haft idag. En helt sjukt vanlig vardagsonsdag med jobb, träning och familjehäng, men ändå bättre än andra onsdagar på nåt konstigt vänster.

Idag började jag dagen med att jobba på lågstadiet med åk 1-4 från nio till ett, och efter det tog jag det lugnt i nån timme innan jag drog till gymmet. Träningen gick egentligen fruktansvärt dåligt bara, om jag ska vara helt ärlig. Vet dock att jag verkligen inte kan förvänta mig annat efter den långa träningspausen jag tvingats ha på grund av sjukdom och antibiotika, men det är jobbigt ändå. Helt sjukt jobbigt, egentligen. Jag vill ju så mycket. Att märka att det inte är lika enkelt att lyfta samma vikter, göra samma övningar och upprepningar och så, det ÄR tungt. Jobbigt att inse. Sedan vet jag ju såklart att allt sådant alltid kommer tillbaka fortare än kvickt, men ändå. Var bara tvungen att skriva ut det här, få det ur mig liksom. Att träningen gick skit, men att det ändå var kul på något sätt. Skönt att äntligen kunna träna igen, även om känslan var lägre än botten. Så ja, det var dagens funderingar. Det går inte alltid som på Strömsö, bara att acceptera. Vet att jag sällan skriver om träningar som går skit, men vill ju inte skapa negativ energi här heller. Men det är okej. Det är helt okej att det känns piss ibland, och att inget funkar. Motgångar gör en starkare, hur klyschigt det än låter. Vi hoppas på att träningarna börjar gå lättare snart i alla fall. Om inte ännu denna vecka, men sedan.

AfterlightImage2AfterlightImage 3Mood

Hur som helst, efter träningen åkte jag och Antta till butiken för att handla, och sedan la vi oss i Anttas säng och kollade filmen om Avicii på Netflix. Hur mysigt som helst, och som vanligt släppte vi ju båda varsin tår. Känslomänniskor, ni vet. Så kan det va. På den punkten är vi slående lika. 

Morgondagen kommer egentligen se ut på samma sätt som denna dag. Jag jobbar från nio till ett, och sen drar jag på träning. Tränar dock bara grunduthållighet ännu denna vecka, för att inte bli sjuk igen eller nåt. Tråkigt men smart. Viktiga grejer att tänka på ändå. 

Nu ska jag kolla nån ny svensk krimserie på tv med mamma och pappa, innan jag kryper till kojs. Kram på er!

Bloggen11

 

Kommentarer

 • kika 17/10/2018 10:34pm (10 månader sen)

  Du har en jättebra blogg! Jag funderar på att söka in till juridik i Norge...är det endast att skicka in sina betyg dit för att bli antagen? Hur bra betyg måste man ha för att komma in?

  • Emelie Svenlin 18/10/2018 2:55pm (10 månader sen)

   Tack så jättemycket! Kul att du också funderar på Norge, jag ser så framemot min flytt!!
   Ja, man skickar in studentbetyg och gymnasiebetyg och sen räknas det om till poäng så det är jämförbart med andras betyg :) Inga inträdesprov alltså! Kan inte helt säga hur pass bra betyg man behöver, men rätt så bra för att det ska räcka till juridik ändå. Inte precis massa L hit och dit, men ändå relativt högt medeltal i gymnasiebetyget (jag hade 8,8 tror jag!), och sen på bättre sidan av studentbetyget nog :) man kan räkna sina poäng på Samordna Opptak ifall man vill checka hur bra betyg man behöver ha!

Skriv en kommentar