HE

JULLOV

Skrivet av Emelie Svenlin 23.12.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Nu har också jag äntligen fått jullov! Eller ja, äntligen och äntligen, för mig kom det så snabbt på att jag knappt ens hann börja längta. Tycker denna höst bara glidit iväg såååå fort. I morgon är det julafton, liksom. Wow. Superkul är det i alla fall!

Igår hade vi julfest i Vörå, och efter julfesten packade vi bilen full med grejer och körde hemåt. Jag och Fanny hade inte pratat om våra julfestkläder, så gissa om vi kom identiskt klädda till julfesten? Jamen det gjorde vi ju självfallet! Båda hade vinröd, långärmad klänning, overknee's och diamantörhängen i salmiakform. Alltså, fattar inte hur vi alltid lyckas klä oss likadant? Det är liksom inte första gånger något sånt här sker för oss, haha. "Great minds think alike", som man brukar säga.

IMG 4533IMG 4547

Bästa tjejerna <3

FullSizeRender 14IMG 4550Japp, jag och Valtteri kunde som vanligt inte vara seriösa på bild, så ni får en sånhär i stället. Jag blundade eller pratade på hälften av bilderna och på resten var det Valtteri som höll på med nåt eget, haha. Han e ändå allt bra den killen. Fave. 

Hemma hann vi vara nån timme, för att sedan göra oss i ordning igen och åka iväg på julfest med kusiner och släkt från mammas sida. Vi hade julfesten/julmiddagen/vad man nu ska kalla det i Esse i en lokal där, så vi åkte dit lite tidigare för att ställa i ordning. Där åt vi sen god mat, sjöng, lekte lekar och hade tävlingar. Det är alltid så sjukt bra stämning då man umgås med dessa människor, och jag trivs som fisken i vattnet. Alla är glada, sociala och öppna. Så underbart. Vi hade verkligen en jättekul kväll!

IMG 4549

På bilden står jag, Antta, Alva och våra tjejkusiner från två familjer. Sååå härligt gäng! <3

 

Idag när vi vaknade klädde vi granen och åt frukost. Sen har vi tagit det lugnt, jag körde Valtteri till bussen och nu har jag precis paketerat in alla julklappar. Jag har fortfarande en hel del to do's framför mig ikväll, grejer som ska fixas innan morgondagen är här. Efter att jag bloggat klart tänkte jag ta itu med de julklappsrim som återstår och sen väntar lite julkortspyssel. Efter det ska jag också packa upp, städa, baka med Antta och Alva (vi ska göra polkabräck och chokladpraliner, alltså *hjärtaögonemoji*, de är sååååå goda) och köra ut lite julklappar till vänner. 

Bloggen9

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar