HE

JULMIDDAGAR I MÄNGD OCH MASSOR

Skrivet av Emelie Svenlin 26.12.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Igår började jag och Antta dagen med att ta oss ut på en timmes lång löplänk i kölden. Efter det blev det ultrasnabbt ombyte av kläder, och så raka vägen till Karleby på julmiddag med pappas sida av släkten. Där spenderade vi några timmar, för att sedan göra en touchdown hemma, innan jag blev upphämtad av Fanny. Vi åkte till Nykarleby för att äta trerätters med Julia, Elin och Jennie hos Elin. Hur mysigt som helst ju! Vi åt bruscetta som förrätt, fajitas som varmrätt och halloncheesecake som dessert. Vi kände att vi tröttnat lite på julmat, så det blev inget sånt denna gång. Helt perfekt, om man frågar mig! 

DSC 7955DSC 7958Jag hade egentligen tänkt ladda upp bilder från julmiddagen med släkten igår, men Sonjas kamera vill av nån konstig anledning inte alls samarbeta, så jag har inte fått bilderna överförda till datorn ännu. I'm working on it tho, så när jag löst problemet kommer förhoppningsvis några bilder från det tillfället upp också!

Idag sov jag länge, då jag kom hem rätt sent igårkväll. Nu sitter jag i alla fall vid köksbordet och skriver, medan vi lyssnar på musik som spelas ur Anttas nya högtalare. Härligt. Efter lunchen blir det träning i form av skidning och styrka, och sen får vi se vad denna dag har att bjuda på.

DSC 7960DSC 7959

Annars då? Jag tränar väl på. Umgås med nära och kära. Njuter av julen och sånt. I morgon ska jag skjutsa Antta, träna och så. På torsdag blir det en liten shoppingresa till närmaste staden, och jag är så sjukt shoppingsugen!! 

Hoppas allt är bra med er!

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar