HE

JURIDISK MESTERSKAP, FÖDELSEDAG OCH SÖNDAG

Skrivet av Emelie Svenlin 26.01.2020 | 0 Kommentarer

I skrivande stund sitter jag hemma i soffan. Idag har varit en riktig chilldag, jag har gjort en skidlänk på ett sjukt kort spår, tvättat och diskat. En typisk söndag. Snart ska jag fixa middag, och kanske plugga lite. Vi får se. Fanny har dragit hemhem till Kronoby, och ska vara hemma i över en vecka till, så jag kommer vara ensam :(( Får besök på torsdag i alla fall, så är bara ensam i några dagar. Det blir dock konstigt ändå, när man är så van vid att det alltid är nån annan i lägenheten, liksom. Nu är det bara tyst ju.

Igår var det full fart från morgon till kväll. Jag deltog i Juridisk Mesterskap i Fotboll i ett lag med nio andra tjejer från jusen. Turneringen är lite skämt, lite allvar. Det blev såklart mest allvar, eftersom hela gänget bestod av vinnarskallar. Vi vann tre första matcherna, vann semifinalen, men förlorade 0-1 i finalen. Helt sjuk hur bra det gick för oss??? Vi hade galet kul också, och SOM jag saknat att spela!!! Det var sjukt roligt. Heja oss! 161BF994 7656 457C B223 364383E0CFDAIMG 3426Som vanligt då jag spelar fotboll blev jag väldigt ivrig, vilket resulterade i några fall och sånt, hehe. Ger allt. Det sved något otroligt i duschen efteråt, kan jag berätta. AJ

På kvällen fick vi priser, och sedan lottades det ut bland alla lag en betald resa till London som inkluderar VIP-biljetter till Chelsea - Everton i mars. Vet ni vad det sjukaste angående det var? VI VANN!!!!! Vi ska på jentetur till LONDON!!!!! HELT CRAZY!!!!

1F358D2F 6581 4860 9999 5CB04E2B5E12Bästa Sidelinjen FK <3333 Nästa år blir det vinst i turneringen också, det är ett som är säkert. 

I fredags fyllde jag år, hihiiii. Dagen började med ett mysigt FaceTime-samtal med familjen, och jag fick öppna presenterna jag fått av dem <33 Efter det kom Fanny sjungande med frukost på sängen. Hur gulligt? Dagen fortsatte med obligatorisk kurs i två timmar, lite shopping och cafémys med Fanny på stan, och sedan sushikväll med bästa Ina och Nora. Fick så fina presenter och massa grattisar under hela dagen <3!

IMG 3425

Nu ska jag ta mig samman och fixa middag. Märker hur mycket tråkigare och jobbigare det är att göra sånt ensam? Usch, alltså. Jaja, ska hänga med international law efter det, kul man ska haaaaaaa

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar