HE

just slay gurl

Skrivet av Emelie Svenlin 10.01.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Idag började jag dagen med skidåkning klockan åtta på morgonen. Jag skuttade iväg till frukosten lite efter sju, åt en god smörgås och gick sen tillbaka till rummet för att byta om, ta skidorna och göra en skateträning. Efter träningen var jag på massage, skönt och välbehövligt. Sen åkte jag iväg till skolan för att ha endast tre lektioner. Pluggade lite biologi på hålpasset också, hade psykologi och åkte sen hem. Städade rummet, lyssnade på en podd och tog det lugnt. Ikväll ska jag ännu plugga lite biologi, ligger efter i planeringen, hehe. Ha en fin kväll, hörni!

Så skulle jag kunna skriva. Men idag är det inte, och har heller inte varit, en så perfekt och felfri dag som texten ovan beskriver.

För att vara ärlig var jag supertrött på morgonen, snoozade femton gånger innan jag motvilligt steg upp, klädde på mig och gick till frukosten i mörkret. Jag hade ingen matlust, men tvingade ner lite frukost ändå, böt om och traskade till skidspåret. Där skidade jag några varv, det gick trögt och jag kunde inte sluta tänka på min kurrande mage. Och det är bara mitt eget fel, jag hade ju ingen matlust på morgonen. Efter träningen duschade jag supersnabbt, var på massage och skrek nästan av smärta då alla muskler var så spända. Sen gjorde jag mig i ordning och fick superbråttom som vanligt. Körde till skolan. Hade två mattelektioner, fattade typ ingenting trots att det egentligen var superenkelt, fick inte ner tillräckligt med lunch heller och kunde inte koncentrera mig på att läsa biologi efter det då tankarna bara flög iväg. Sista lektionen hade jag psykologi, och det enda jag kunde tänka på då var att mensvärken var total och att jag glömt att ta värkmedicin mot den. Efter skolan körde jag till butiken för att köpa sminkborttagningsmedel, och då fanns ju såklart inte den jag skulle ha. Jaja, väl på internatet hade jag en breakdown och satt på golvet och grät över livet. Känner inte för att göra något alls just nu, så sitter i sängen och kollar på klänningar och smink, trots att jag har tusen saker ogjorda. Kommer säkert gråta lite till över allt jag borde göra och över livet överlag. En sån dag är det idag. 

Idag har inte varit en bra dag, men så är det ibland. Livet är inte alltid en dans på rosor, och idag kände jag bara för att skriva sanningen och inte försköna allt som man så ofta gör på sociala medier. Man vill ju vara perfekt och alltid positiv, glad och taggad på livet. Ingen vill vara sur och negativ, speciellt inte på en blogg många läser, men ibland känns det bara så otroligt skönt att få berätta hur det är påriktigt. Låta känslorna komma fram och verkligen skriva som det är. Alla har dåliga dagar, hur perfekt det än ser ut att vara på sociala medier. Kom ihåg det då det känns jobbigt. Ingen är perfekt. 

I morgon tänker jag ha en bra dag, för idag är allt skit. Men vet ni vad? Det är helt okej att känna så ibland. För man får bryta ihop och ligga och gråta på golvet. Man måste bara komma ihåg att det alltid blir bättre och att livet är som en berg-och-dalbana. Ibland går det upp och ibland ner. Så nu ska jag rycka upp mig. Get my shit together, liksom. Let's slay tomorrow, guys.

IMG 4806Bloggen7

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar