HE

JUSTIVALHÄNG

Skrivet av Emelie Svenlin 07.09.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Senaste två dagarna har bestått av festivaldagar med jussen. SÅ KUL. Justivalgänget hade fixat allt så bra, och området vi höll till på var topp!! Vi har hört massa livemusik, dansat galet mycket, blivit plaskblöta i regnet och träffat nya människor. Verkligen ett lyckat evenemang på alla sätt!

IMG 1043

För tillfället sitter jag vid köksbordet (alla ba VA) och pluggar. Eller ja, pluggaDE. Orkade inte mer, så nu sitter jag bara och distraherar Fanny i hennes läsande. Hehe. Jaja, sånt är livet. Fick i alla fall läst det jag hade planerat för idag. Snart ska jag hoppa i duschen, hitta en fin outfit och fixa mig lite för kvällen. Planerna är oklara än så länge, men blir väl skoj oavsett. Vi får seeee. 

Ja, och hörni. Jag kollade klart senaste säsongen av 13 Reasons Why, och grät alltså sista 30 minuterna av sista avsnittet. VÄLDIGT fint och framförallt viktigt budskap. Blev så rörd på nåt sätt, det gick liksom ända in. Egentligen inte min typ av serie, men jag rekommenderar att se den ändå. Den berör verkligen viktiga ämnen på ett bra sätt. 

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar